Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΤετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ευθ. Καρανάσιος: Δεν θα αφήσουμε να επαναληφθεί το 2015.Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, η διαπραγμάτευση επί μήνες σέρνεται, δυστυχώς ούτε τώρα έχουμε τελική συμφωνία που να οδηγεί και σε συγκεκριμένο προγραμματισμό για εκταμίευση δόσης.
Με βάση το 3ο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, η 2η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει πέρυσι τον Φεβρουάριο, με βάση την επικαιροποίηση του Μνημονίου, τον Οκτώβριο και με βάση τις διαβεβαιώσεις του Τσίπρα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Εμείς ως Νέα Δημοκρατία έχουμε τονίσει ότι η 2η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει εδώ και πολύ καιρό και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πράγμα που δεν έγινε και η χώρα βιώνει ήδη «σκηνές του έργου που ανέβηκε» το α’ εξάμηνο του 2015, αλλά και αυτού πριν από την ολοκλήρωση της 1ης αξιολόγησης.
Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας πάντα με όρους εθνικής ευθύνης αντιμετώπιζε τις κρίσιμες στιγμές του τόπου και δεσμευόμαστε ότι αυτό θα κάνουμε και τώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: