Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Λασπότοπος ο χώρος που φιλοξενούσε το χριστουγεννιάτικο χωριό στην Τούμπα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΒΛΙΑΡΗΣ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ
Τίποτα δεν θυμίζει λίγες μέρες μετά τη λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων τον λαμπερό χώρο όπου στήθηκε το χριστουγεννιάτικο χωριό «Funtastic Park» στην περιοχή της Τούμπας, υπο την αιγίδα του εμπορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Μπορεί τα συνεργεία να συνεχίζουν την απομάκρυνση των εγκαταστάσεων που συνέθεταν το πάρκο, ωστόσο τα καιρικά φαινόμενα και η καταπάτηση του γρασιδιού που έπρεπε να γίνει για να στηθούν τα σπιτάκια και τα παιχνίδια, μετέτρεψαν τον χώρο σε λασπότοπο.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δ’ δημοτικής κοινότητας....
Κωνσταντίνο Τσαπακίδη, η διαδικασία αποκατάστασης του σημείου θα γίνει μόλις απομακρυνθούν όλες οι εγκαταστάσεις του χριστουγεννιάτικου χωριού.
«Θα γίνει σύσκεψη μεταξύ του δήμου Θεσσαλονίκης και του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να συμφωνηθεί ο τρόπος ανάπλασης και αποκατάστασης του χώρου. Τα έξοδα θα αναλάβει ο ΕΣΘ, με την επίβλεψη της αντιδημαρχίας Πρασίνου και της Δ’ δημοτικής κοινότητας. Θεωρώ ότι όταν ολοκληρωθεί η εικόνα του πάρκου Πολιτιστικού Κέντρου θα είναι καλύτερη», είπε χαρακτηριστικά.
Πώς ήταν ο χώρος πριν στηθεί το χωριό:

Πώς ήταν το χωριό κατά τη διάρκεια λειτουργίας του:

Πώς είναι ο χώρος τώρα:





 
thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: