Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Νέο σκηνικό έντασης στα Ίμια στήνουν οι Τούρκοι!

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....


Δυο μέρες πριν συμπληρωθούν 21 χρόνια από την κρίση των Ιμίων, οι Τούρκοι επιχειρούν να προκαλέσουν ξανά
- Τουρκική πυραυλάκατος επιχείρησε να προσεγγίσει τα Ίμια το πρωί της Κυριακής
- Στο τουρκικό στάφος επέβαινε ο αρχηγός του τουρκικού στρατού
- Άμεση η αντίδραση πυραυλάκατος του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Τουρκική πρόκληση στα Ίμια, παραμονές της θλιβερής επετείου με Τούρκους βατραχανθρώπους και φουσκωτά. Οι Τούρκοι στήνουν νέο σκηνικό έντασης στο Αιγαίο, με επίκεντρο ξανά τις βραχονησίδες των Ιμίων. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως στις 31 Ιανουαρίου συμπληρώνονται 21 χρόνια από την κρίση των Ιμίων, αλλά η νέα πρόκληση φαίνεται να συνδέεται και με την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην εκδόσει τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που κατηγορούνται από την Άγκυρα για συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.
Η θρασύτατη πρόκληση στην περιοχή των Ιμίων ήρθε το πρωί της Κυριακής (29.01.2017) όταν οι Τούρκοι έστειλαν φουσκωτά με Τούρκους βατραχανθρώπους. Όπως επιβεβαιώθηκε, σύμφωνα με το OnAlert.gr από πηγές του ΓΕΕΘΑ, 2 φουσκωτά σκάφη εντοπίστηκαν στις 11:40 το πρωί να προσεγγίζουν την συγκεκριμένη περιοχή προερχόμενα από τις ακτές της Αλικαρνασσού.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: