Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Το όνειρο συνεχίζεται για την Όλυνθο

Το όνειρο για την Όλυνθο… φτάνει μέχρι τον τελικό της ΕΠΣ Χαλκιδικής και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα διεκδικήσει το τρόπαιο με Τρίγλια ή Στρατώνι ανάλογα ποια ομάδα θα προκριθεί από το άλλο ζευγάρι.
Ο επαγγελματικός τρόπος που είδε το παιχνίδι η Όλυνθος, καθώς έμεινε σε ξενοδοχείο παραμονή του ματς, αποδείχθηκε εξαιρετική επιλογή βάση του αποτελέσματος. Η Όλυνθος με δυναμική εμφάνιση πήρε τη πρόκριση στον τελικό, που θα γίνει το νέο έτος, χάρη σε γκολ του Νίκου Πέπα στην παράταση του ματς.

Μέχρι εκείνο το σημείο δεν έγιναν και πολλά από τις δυο ομάδες και θα μπορούσε να πει κανείς πως κάθε μια φίλαγε τα νώτα της.
Η Βαρβάρα είχε την υπεροχή του ματς από την αρχή, αλλά τις καλές της ευκαιρίες της έχασε στην επανάληψη για να ανοίξει το σκορ. Από την άλλη η Όλυνθος επιχείρησε να απειλήσει με στημένα καθώς διαθέτει ψηλά κορμιά και έχει τη δυνατότητα να το πράξει.
Αμφότεροι δεν σκόραραν στο 90λεπτό και οδηγήθηκαν στην παράταση. Έπειτα από κόρνερ προκλήθηκε σύγχυση, ο Σκέμπι πέρασε δυο αντιπάλους του για να έρθει ο Πέπας να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα στο 100'. Η Βαρβάρα δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και η Όλυνθος πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Χαλκιδικής 2016-2017.


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: