Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ημερίδα με θέμα: «Αιγοπροβατοτροφία – Προβλήματα και προοπτικές.Σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 πμ στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» (πρώην Κ.Ε.Γ.Ε.) Αγ.Μάμαντος.

H Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής συνδιοργανώνει με το Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Αγροτικών Ζώων Ν.Μεσημβρίας και το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Αγ. Μάμαντος, ημερίδα με τίτλο: «Αιγοπροβατοτροφία – Προβλήματα και  προοπτικές. Η σημασία της για την τοπική και εθνική οικονομία».
 Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016..... και ώρα 10:00 πμ στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» (πρώην Κ.Ε.Γ.Ε.) Αγ.Μάμαντος.
Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι ο καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής ΑΠΘ κ. Γ. Αρσένος, ο προϊστάμενος του ΚΓΒΖ Θεσσαλονίκης κ. Αθ. Γκαρσέν, η ερευνήτρια του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Θ. Τσιλιγιάννη, ο προϊστάμενος του Τμ. Κτηνιατρικής  Π.Ε. Χαλκιδικής κ. Σπ. Γεωργιάδης και η γεωπόνος της ΔΑΟΚ Χαλκιδικής κ.  Στ. Στραβαρίδου.
Η ημερίδα απευθύνεται σε κτηνοτρόφους, τυροκόμους και γενικότερα σε παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα που ασχολούνται ή που θέλουν να ασχοληθούν με την κτηνοτροφία.
Την ημερίδα συνδιοργανώνουν επίσης  η Ένωση Νέων Αγροτιών Χαλκιδικής και ο Αγροτικός-Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Γαλάτιστας.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Κ. Τερτιβανίδης τηλ. 2371351274, Στ. Στραβαρίδου τηλ. 2371351267, Σπ. Γεωργιάδης τηλ 2371351489.

Δεν υπάρχουν σχόλια: