Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΤρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Προποντίδας


Τετράδια, μολύβια, στυλό, σάκες, κασετίνες και πολλά άλλα σχολικά είδη είναι οι προσφορές ιδιωτών και επαγγελματιών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Τα είδη αυτά, που είναι απολύτως απαραίτητα για τους μαθητές – παιδιά οικογενειών που λόγω της οικονομικής κρίσης δυσκολεύονται να τους τα παρέχουν, άρχισαν να συγκεντρώνονται από τις αρχές Σεπτεμβρίου.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που απλόχερα δείχνουν την αγάπη και την αλληλεγγύη τους στους μαθητές και να σας ενημερώσουμε πως και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς θα συνεχίζεται η συγκέντρωση σχολικών ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Προποντίδας, καθώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν καλάθια στα βιβλιοπωλεία των Ν.Μουδανιών.

Μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2373350266 στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Προποντίδας, υπεύθυνη κ. Μαρία Λεοντάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: