Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΤετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ηλεκτρονική εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης στο Δήμο ΠολυγύρουΜέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ μπορούν πλέον να εξοφλούνται ηλεκτρονικά και μέχρι τη λήξη τους οι λογαριασμοί ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου. Αν υπάρχουν προηγούμενες οφειλές πέραν του πληρωτέου ποσού του εξαμήνου, αυτό εμφανίζεται κάτω αριστερά.
            Η σχετική ένδειξη ηλεκτρονικής πληρωμής (20 νούμερα) υπάρχει στο κάτω μέρος του λογαριασμού και η πληρωμή μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα τράπεζας μέσω λογαριασμού ή με μετρητά.
            Επιπλέον οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν και τα ηλεκτρονικά συστήματα πληρωμής της τράπεζάς τους μέσω τηλεφώνου  και ίντερνετ.
            Σημειώνεται ότι οι λογαριασμοί ύδρευσης εξακολουθούν να εξοφλούνται στα ΕΛΤΑ με ταχυπληρωμή και στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι τη λήξη προθεσμίας πληρωμής χωρίς καμία επιβάρυνση ενώ οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί επιβαρύνονται με τόκους υπερημερίας.

            Το επόμενο βήμα που θα εφαρμόσει ο Δήμος Πολυγύρου το προσεχές διάστημα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων,  είναι η πάγια τραπεζική εντολή με εξόφληση των λογαριασμών ύδρευσης αυτόματα την τελευταία ημέρα της προθεσμίας πληρωμής.
            Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Πολυγύρου στα τηλέφωνα 2371350789, 2371350741 και 2371350742.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως και η τεχνολογία κάνει αλματα. Δίνει τη δυνατότητα στον δημότη να εξωφλεί λογαριασμούς χωρίς να ταλαιπωρήται ο ιδιος και παράλληλα να μην απασχολεί ο δήμος υπαλλήλους.Χρειάζεται μια προυπόθεση οι διοικούντες του δήμου απο τους παχυλούς μισθούς που παίρνουν να δώσουν μια πάγια εντολή να εξωφλούνται οι λογαριασμοί των ανέργων δημοτών απο τους δικούς τους λογαριασμούς. εαν αυτό δεν είναι εφικτό τότε ας δώσουν τους λογαριασμούς τους οι υμέτεροι που προσλαμβάνονται σωρηδών με μόνο κριτήριο και προσόν τη ψήφο τους.