Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΤρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Χανιά, Σαντορίνη και Χαλκιδική οι δημοφιλέστεροι προορισμοί των Ελλήνων τον Σεπτέμβριο

Την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων για τον φετινό Σεπτέμβριο σύμφωνα με το  trivago.gr καταλαμβάνει η Σαντορίνη, ενώ ακολουθούν τα Χανιά, , η Χαλκιδική, το Ναύπλιο, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει η Πάργα.
Το κύριο μέρος της καλοκαιρινής σεζόν μπορεί να τελείωσε οριστικά για φέτος, αλλά οι διακοπές για ορισμένους αρχίζουν με τον τρέχοντα μήνα, τον Σεπτέμβριο.
Η www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και παρουσιάζει τους προορισμούς που θα.... προτιμηθούν κατά τον φετινό Σεπτέμβριο από τους Έλληνες, καθώς και τη μέση διάρκεια διαμονής σε καθέναν εξ αυτών.
Η δεκαπεντάδα που διαμορφώθηκε φαίνεται να χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία, αφού απαρτίζεται από προορισμούς πληθώρας νησιωτικών συμπλεγμάτων ή παραθαλάσσιων σημείων της χώρας.
Πιο αναλυτικά, πρωτιά σημειώνει η Σαντορίνη, με τους επισκέπτες της να επιδιώκουν να την απολαύσουν κατά μέσο όρο για 4 ημέρες.

Στη δεύτερη θέση συναντώνται τα Χανιά, ο προορισμός που βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, με μέση διάρκεια διαμονής για τον τρέχοντα μήνα τις 4,5 ημέρες.

Τρίτη εμφανίζεται η Χαλκιδική, με τη διάρκεια διαμονής να διαμορφώνεται κατά μέσο όρο στις 4 ημέρες, ενώ το Ναύπλιο έρχεται τέταρτο, με τη διαμονή στις 2,5 ημέρες.

Η Πάργα, επίσης αγαπημένος προορισμός του φετινού καλοκαιριού, καταλαμβάνει την πέμπτη θέση, με τους ταξιδιώτες να την επισκέπτονται περίπου για 3 ημέρες.

Οι προορισμοί  αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: