Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΠέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Απίστευτη απάτη μέσω Facebook με "δώρο" μια... Mercedes!

Επιτήδειοι έφτιαξαν σελίδα στο Facebook, καλώντας τους χρήστες να κάνουν like για να πάρουν μέρος σε κλήρωση και τρεις... τυχεροί να κερδίσουν μια Mercedes-Benz E63 AMG. Η κλήρωση θα γινόταν στις... 31 Ιουνίου!

Τουλάχιστον 58,827 χρήστες του Facebook έπεσαν στην παγίδα και έκαναν like στη σελίδα Mercedes-Benz AMG, προκειμένου να μπουν στην κλήρωση. Λίγοι ήταν εκείνοι που πρόσεξαν ότι η κλήρωση θα γινόταν στις 31 Ιουνίου, μέρα που δεν...
υπάρχει, αφού ο μήνας έχει 30 μέρες και όχι 31!
«Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία όπου εμείς στη εταιρεία Mercedes-Benz θα δώσουμε 3 Εκπληκτικές Mercedes-Benz E63 AMG σε τρεις νικητές που θα επιλέξουμε τυχαία στις 31 Ιουνίου 2016
Θέλετε να μπείτε σε αυτή την καταπληκτική κλήρωση για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια ολοκαίνουργια Mercedes-Benz E63 AMG?
Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μπείτε στον διαγωνισμό μας:
Κάντε "Μου αρέσει!" στην Σελίδα θαυμαστών μας
Κάντε "Μου αρέσει!" σε αυτή τη φωτογραφία της Mercedes-Benz
"Κοινοποιήστε" αυτήν τη φωτογραφία της Mercedes-Benz
Σχολιάστε: "Μαύρο" ή "Ασπρο"
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://amgdealer.com» έγραφε το κείμενο που είχε αναρτηθεί στη συγκεκριμένη σελίδα και συνοδευόταν από τη φωτογραφία του αυτοκινήτου που θα δινόταν... δώρο στους συμμετέχοντες!

Αν κάποιος επισκεφθεί τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα, κι αν πατηθεί το «Συνέχεια» εμφανίζεται ένα μήνυμα που καλεί τους χρήστες να συμπληρώσουν μια από τις προτεινόμενες προσφορές για να μπουν στον διαγωνισμό. Μόνο που αυτό απαιτεί είτε εγγραφή σε συνδρομητική υπηρεσία είτε χρέωση κινητού... Κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά κι έκαναν αναφορά.
Ευτυχώς, η απάτη έφτασε και σε γνώση της Mercedes-Benz Hellas, η οποία γνωστοποίησε μέσω της σελίδας της στο Facebook πως πρόκειται για απάτη. «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συγκεκριμένη σελίδα είναι spam και δεν ανήκει στο επίσημο δίκτυο της Mercedes-Benz», ανέφερε το μήνυμα της εταιρίας.
 http://www.newsit.gr/ellada/Apisteyti-apati-meso-Facebook-me-doro-mia-Mercedes/626777

Δεν υπάρχουν σχόλια: