Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

2η ημέρα του 2ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας



Συνεχίζονται οι βραδιές καλλιτεχνικής δημιουργίας των μαθητών των σχολείων του Δήμου Νέας Προποντίδας στο 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Χθες Τετάρτη ήταν η 2η ημέρα του Φεστιβάλ και οι γονείς, οι δάσκαλοι, οι Διευθυντές των σχολείων και μικροί και μεγάλοι που κατέκλυσαν το κλειστό Δημοτικό Θέατρο Ν.Μουδανιών χειροκρότησαν τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Τρίγλιας, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Καλλικράτειας και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Μουδανιών.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς σημείωσε πως σκοπός του Φεστιβάλ, που πρόκειται να γίνει θεσμός, είναι να προάγει την αξία της πολιτιστικής δημιουργίας και τη σύνδεση της σχολικής ζωής με την ευρύτερη τοπική κοινωνία, κάτι που επιτυγχάνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και φέτος, για ακόμη μια χρονιά και έδωσε συγχαρητήρια στους μαθητές, τους γονείς τους και στους δασκάλους και τους Διευθυντές των σχολείων τους.

Το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας του Φεστιβάλ, που θα λάβει χώρα στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών, περιλαμβάνει τις συμμετοχές του Νηπιαγωγείου Πορταρίας, του Δημοτικού Σχολείου Λακκώματος, του Δημοτικού Σχολείου Ν.Ποτίδαιας και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Μουδανιών.

Να είστε όλοι εκεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: