Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΤρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Παρέμβαση Ε.Καράνασιου για τις ψεύτικες υποσχέσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

     Η αξιολόγηση μπορεί να έκλεισε, αλλά άνοιξαν τα μεγάλα προβλήματα για τον ελληνικό λαό: τα μέτρα που ψηφίστηκαν ως προαπαιτούμενα για την αξιολόγηση ματώνουν τον λαό, που βάζει κάθε μέρα το χέρι στην τσέπη εξαιτίας της φορολογίας, ψηφίστηκε ο ασφαλιστικός νόμος και έρχονται κι άλλα προαπαιτούμενα.
     Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γέμισε τον λαό με ψεύτικες ελπίδες ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καρανάσιος.
     Ο νέος «αναπτυξιακός νόμος», προβλέπει φοροεπιδρομές για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, χωρίς να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας, ενώ υπογράμμισε ότι οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι επιχειρηματίες θα ξεκληριστούν.
     Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  προεκλογικά χρησιμοποίησε αναρίθμητα ψέμματα για δήθεν αυξήσεις μισθών, σκισίματα Μνημονίων και μειώσεις φόρων απέναντι στον Ελληνικό Λαό ώστε να αποκτήσει την Εξουσία.
     Όλοι οι πολίτες οι οποίοι ανήκουμε στην μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό το Εθνικολαϊκιστικό μόρφωμα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Πολιτικό γραφείο Ευθύμη Καρανάσιου

π.Βουλεύτης Νομού Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: