Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΕΠΣΧ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σταύρου Σαρηγιαννίδη



Με αφορμή τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και «πληροφοριών» από ανεύθυνους και ανθρώπους του παρασκηνίου στο Νομό μας, κρίνουμε σκόπιμο να ενημερώσουμε τους εκπροσώπους των σωματείων ποδοσφαίρου του Νομού για τα εξής:

1. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και των play off και play out, πολλοί «καλοθελητές» πλησίασαν εκπροσώπους σωματείων, λέγοντάς τους ότι, εάν υποβάλλουν ενστάσεις κατά των ομάδων που έχουν καταθέσει την Πρόταση Μομφής και έχουν προσφύγει στο Δικαστήριο της 22-6-2016, οι ομάδες τους θα κερδίσουν τους αντίστοιχους αγώνες ή ακόμη και θέσεις στις κατηγορίες. 
Φυσικά τίποτε τέτοιο δεν ισχύει, ούτε συνέβη.
2. Τώρα οι ίδιοι άνθρωποι – δυστυχώς ακόμη και μέλη του τωρινού Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Χ., το οποίο δεν αναγνωρίζεται από το 90% των Σωματείων – λένε στους εκπροσώπους των Σωματείων ότι δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές όσα Σωματεία συμμετέχουν στην Πρόταση Μομφής και έχουν προσφύγει στο Δικαστήριο της 22-6-2016.
Ενημερώνουμε τα Σωματεία και τους εκπροσώπους τους ότι τίποτε τέτοιο δεν προβλέπεται σήμερα από κανέναν κανονισμό ή Νόμο.
3. Με βάση τα παραπάνω,
Καλούμε τους εκπροσώπους των Σωματείων να μας ενημερώνουν άμεσα για το ποιοι τους απειλούν ή τους «ενημερώνουν» με ψεύδη και ανυπόστατες απειλές, ώστε οι σχετικές υποθέσεις να παίρνουν το δρόμο που προβλέπει ο Νόμος και η Δικαιοσύνη.
4. Ενημερώνουμε τη φίλαθλη γνώμη της Χαλκιδικής ότι:
- Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. κατά την 13.6.2016 έλαβε μαρτυρικές καταθέσεις με αφορμή την καταγγελία των 53 Σωματείων στην Επιτροπή αυτή και εξετάζει την υπόθεση με τον πλέον σοβαρό τρόπο.
- Το Ειρηνοδικείο Πολυγύρου εκδικάζει την Αίτηση των 53 Σωματείων για την διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016.
- Ο Αριθμός των Σωματείων, τα οποία εκφράζουν την αποδοκιμασία τους στο σημερινό Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Χ. αυξάνεται από τον αριθμό 53.

                                                            ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: