Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΜΟΛΑΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ.

  Γράφει ο  Βασίλης Τσούγκαρης
Λοιπόν Συνέλληνες, σε αυτή τη χώρα ΟΛΟΙ εμείς, ο απλός κοσμάκης, είμαστε για να πάρουμε τα βουνά. Είπαμε, τα δύσκολα, ακόμα ΔΕΝ τα είδαμε.
Έρχονται, και μάλιστα ολοταχώς.
Τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ της χώρας, συνέχεια ζητούν περισσότερα, οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ τους, οι πολιτικοί ΜΑΣ δέχονται τα πάντα, και εμείς, δεν κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ.
Η χώρα αδέλφια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, πάρτε το χαμπάρι, το βασικότερο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.
Ο καθένας εκεί κάτω και όλοι μαζί, για την ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ και την ΚΑΡΕΚΛΑ. Και οι καρέκλες τους, είναι πάνω στις πλάτες μας, πάνω στις....
ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας, γιατί αδέλφια, αν δεν το καταλάβατε, στα παιδιά μας, ΕΜΕΙΣ, η γενιά μας, αφήνουμε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, τους αφήνουμε μόνο ΧΡΕΗ, και την ιδιότητα του ΣΚΛΑΒΟΥ στα ευρωαφεντικά μας.
Έγραψα πρόσφατα, πως οι ξένοι ηγέτες «ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ», που οι «κυβερνήσεις» μας, περνούν πάνω στις πλάτες μας τέτοια μέτρα που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ο ξεσηκωμός του κόσμου θα ήταν τέτοιος, που θα ερχόταν τα πάνω κάτω (βλέπε Γαλλία τι γίνεται).
Στην Ελλάδα, ο Έλληνας δεν αντιδρά, δέχεται τα πάντα προς μεγάλη χαρά των αφεντικών και των υπαλλήλων τους.
Οι «υπάλληλοι» αυτοί, χωρισμένοι σε κόμματα και χρώματα, έχουν ριζώσει για τα καλά και δεν ξεκουνάνε, γιατί βρήκαν τη σίγουρη μάσα, ενώ τα κορόιδα που τους πήγαν εκεί που είναι, γιατί δεν μπήκαν μόνοι τους στη βουλή, κάποιοι, ΕΜΕΙΣ τους ψηφίσαμε και τους ξαναψηφίσαμε, μετράμε τα κομμάτια μας, όσα μας έχουν μείνει, γιατί είπαμε, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ στη συνέχεια.
Εμείς Συνέλληνες πετάμε χαρταετό, αυτοί, υπογράφουν τα πάντα, μας φλομώνουν στο ψέμα, και…….
Έχουν υποστηρικτές ξέρετε, που τους δίνουν δύναμη, υποστηρικτές που τους ψήφισαν και θα τους ξαναψηφίσουν….
Μας έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, και το μόνο που τους νοιάζει, είναι η Δύναμη του κόμματος τους, το «ποσοστό» τους, το να μείνουν σε περίπτωση εκλογών στη βουλή.
Βγήκε λοιπόν μια δημοσκόπηση, πάμε να τη δούμε…..
«Δημοσκόπηση: Νέο προβάδισμα για τη ΝΔ – Ποιοι μένουν εκτός Βουλής
Δημοσκοπική διαφορά υπέρ της ΝΔκαταγράφει δημοσκόπηση της ALCO για το Πρώτο Θέμα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα λοιπόν με τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, η ΝΔ έχει χτίσει μια διαφορά 7,5 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει 25,4%, ενώ το κυβερνών κόμμα 17,9%.
Στα ενδιαφέροντα της δημοσκόπησης, η καταγραφή ποσοστών πάνω από το 3%, που αποτελεί και όριου εισόδου στο Κοινοβούλιο, για τη Λαϊκή Ενότητα και η συγκέντρωση ποσοστών κάτω του ορίου για ΑΝ.ΕΛΛ. και Ποτάμι.Ακόμη, το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου Πλεύση Ελευθερίας, ξεπερνά το Ποτάμι στη δημοσκόπηση.
Αναλυτικότερα τα ποσοστά:
Νέα Δημοκρατία 25,4%
ΣΥΡΙΖΑ 17,9%
Χ.Α. 8,1%
ΚΚΕ 6,5%
Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ 4,3%
ΛΑΕ 3,1%
Ένωση Κεντρώων 3%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,5%
Πλεύση Ελευθερίας 2,4%
Το Ποτάμι 2,2%»
ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr
ΑΥΤΑ, είναι τα «νούμερα» για τα …. «νούμερα». Δεν μου καίγεται καρφί αν είναι αληθινά η ψεύτικα, άλλωστε είναι γνωστά τα παιχνίδια των δημοσκοπήσεων.
Η ουσία είναι πως τα ΟΠΟΙΑ νούμερα, προς τους γνωστούς ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, φωνάζουν για ακόμα μια φορά το πόσο κορόιδα είμαστε που τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ξεχνώντας το ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ. Αυτοί μετρούν τις δυνάμεις τους, τα ποσοστά τους, το νούμερο των θυμάτων που για ακόμα μια φορά θα τους υποστηρίξουν αντί να τους στείλουν στον γεροδιάολο.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ, και εδώ που τα λέμε, ούτε οι γερμανοί, ούτε οι κονγκολέζοι μας φταίνε.
ΕΜΕΙΣ φταίμε που φτάσαμε εδώ, και που θα πάμε ακόμα παραπέρα μέχρι να μείνουμε χωρίς ΧΩΡΑ γιατί θα έχει ΟΛΗ ξεπουληθεί.
Δώστε λοιπόν ποσοστά και καρέκλες σε αυτούς, και κρατήστε το ΤΙΠΟΤΑ για όλους εμάς και τα παιδιά μας.

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: