Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

735 δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε παιδιά στο Δήμο Νέας Προποντίδας από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Από τη Δευτέρα 16 Μαΐου έως την Παρασκευή 20 Μαΐου στα Νέα Μουδανιά, στην έδρα του Δήμου Νέας Προποντίδας βρισκόταν το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Καθημερινά εθελοντές γιατροί και οδοντίατροι, από τον Ιατρικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Χαλκιδικής, πραγματοποίησαν 735 δωρεάν προληπτικούς ιατρικούς και οδοντιατρικούς ελέγχους. Συγκεκριμένα στο κινητό....

πολυϊατρείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ εξετάστηκαν 273 μαθητές από οδοντίατρο, 201 μαθητές από παιδίατρο, 176 μαθητές από οφθαλμίατρο και 85 παιδιά από ωτορινολαρυγγολόγο.
Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων υπήρξαν μαθητές που παραπέμφθηκαν για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις αλλά και μαθητές που έχρηζαν κοινωνικής και συμβουλευτικής υποστήριξης. Η κοινωνική υπηρεσία του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με την Υπηρεσία του Δήμου Νέας Προποντίδας και τους γιατρούς/οδοντιάτρους που συμμετείχαν στη δράση, ανέλαβαν και θα συνεχίσουν την παρακολούθηση και τη στήριξη των παιδιών αυτών και των οικογενειών τους.
Ο Δήμαρχος κ. Εμμανουήλ Καρράς ευχαριστεί όλους τους παράγοντες που συμμετείχαν ανιδιοτελώς προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες αυτές τις μέρες οι εξετάσεις στα παιδιά του Δήμου μας στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την Τοπική Κοινωνία. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Χαλκιδικής, την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και την Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής.   Τους κ.κ. Χρήστο Μουχτάρη, Μαρίνα Δάμη, Βάσω Πετρίδου, Γρηγόρη Τάσιο, Πόπη Κλουφά, Ελένη Γεωργιάδου, Στράτο Προύσλη. Περισσότερο από όλους όμως ευχαριστεί το «Χαμόγελο του παιδιού», υποκλινόμενος στο Ανθρωπιστικό Έργο το οποίο επιτελεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: