Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας 2016 του Δήμου Νέας Προποντίδας

Με το πρόγραμμα της 5ης ημέρας, ολοκληρώθηκε το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας 2016 του Δήμου Νέας Προποντίδας το Σάββατο 11 Ιουνίου, με τη συμμετοχή του 2ου  Δημοτικού Σχολείου Ν.Μουδανιών, του  Δημοτικού Σχολείου Σημάντρων, του 3ου  Δημοτικού Σχολείου Ν.Μουδανιών και του μουσικού σχήματος συνεργασίας της Φιλαρμονικής του Δήμου Ν.Προποντίδας με τα  Δημοτικά Σχολεία Ν.Τρίγλιας.
Πέντε ημέρες δημιουργίας και γιορτής των μαθητών των...

σχολείων του Δήμου μας, που με μεράκι, ζωντάνια, κέφι και ενθουσιασμό μας χάρισαν βραδιές ανεπανάληπτες γεμάτες χορό, τραγούδι, μουσική και θεατρικά δρώμενα.
Το 2ο μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας έδωσε και φέτος την ευκαιρία στο μεράκι και στην ανάγκη των μαθητών και των δασκάλων τους να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν και ο Δήμος Νέας Προποντίδας πάντα αρωγός στην προσπάθεια της εκπαιδευτικής κοινότητας να υπηρετεί τον πολιτισμό μέσα στη σχολική ζωή.
“Οι μαθητές των σχολείων το Δήμου μας απέδειξαν ότι είναι ικανοί και μας συνεπήραν σε ταξίδια του νου και της ψυχής”, σημείωσε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, κ.Εμμανουήλ Καρράς ευχαριστώντας θερμά, τους μαθητές τους δασκάλους και τους Διευθυντές των σχολείων τους αλλά και τους γονείς και όλους τους δημότες που αγκάλιασαν το Μαθητικό Φεστιβάλ και όλοι μαζί διδαχτήκαμε από την αγάπη τους για την τέχνη και τον πολιτισμό.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια σε ολους τους δασκαλους κ στα παιδια του δημοτικου σχολειου Σημαντρων ,για την δροσερη ,καλοκαιρινη κ γεματη κεφι παρουσιαση.Υγεια κ καλο καλοκαιρι σε ολους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στους μαθητες κ δασκαλους του δημοτικου σχολειου Σημαντρων για την τοσο διασκεδαστικη κ τοσο καλοκαιρινη βραδια που μας χαρησαν!!!κ του χρονου με υγεια...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!