Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Δολοφονία 14χρονου: Η μαρτυρία της δασκάλας δράστη και θύματος - Οι κινήσεις της οικογένειας του αδικοχαμένου Τάσου (Βίντεο)!

Την ώρα που ο 14χρονος δράστης βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του μακριά από τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, το χωριό μοιάζει χωρισμένο στα δύο. Από τη μια οι συγγενείς και οι οικογενειακοί φίλοι του αδικοχαμένου παιδιού εμφανίζονται οργισμένοι και από την άλλη εκείνοι που βρίσκονταν κοντά στην οικογένεια του δράστη, να προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους και να λένε μόνο καλά λόγια για τον 14χρονο Βασίλη, που μέσα σε μια νύχτα έγινε δολοφόνος.
Και ενώ ο φόβος για αντίποινα από την οικογένεια του Τάσου συζητείται καθημερινά στην τοπική κοινωνία, η μαρτυρία της δασκάλας των δύο παιδιών, έρχεται ουσιαστικά να ρίξει λάδι στη φωτιά. Η εκπαιδευτικός που μίλησε στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου, είπε πως ο δράστης ήταν ένα παιδί με πολλά προβλήματα στη συμπεριφορά του, που συνεχώς ενοχλούσε τους συμμαθητές του και το θύμα ένας άγγελος, γεμάτος ευαισθησίες που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του. Η οικογένεια του 14χρονου Τάσου, έχει ζητήσει να γίνει αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και έρευνα στο σπίτι του δράστη...
Η οικογένεια του θύματος απορρίπτει τους ισχυρισμούς περί μπούλινγκ και επικαλείται τις μαρτυρίες φίλων και συμμαθητών των δύο παιδιών. Ο θείος του αδικοχαμένου Τάσου, είπε στην εκπομπή Tatiana Live: "Μπούνγκ; Το δικό μας το παιδί που το έκανε παρέα; Που δεν το έκανε (παρέα) κανένα άλλο παιδί; Ο φόβος και ο τρόμος του σχολείου ήτανε (ο δράστης) και το δικό μας το παιδί ήταν 1,50 και ο άλλος ήταν ένας "γορίλας"! Υπάρχει περίπτωση για μπούλινγκ;"
Ο δικηγόρος του 14χρονου λέει ότι ο κατηγορούμενος είναι συγκλονισμένος. "Δείχνει να αντιλαμβάνεται σιγά σιγά αυτό που έχει συμβεί. Τις πρώτες ώρες που τον είχα επισκεφθεί βρισκόταν υπό την επήρεια ψυχολογικού σοκ. Είναι συγκλονισμένος. Σαφώς και είναι μετανιωμένος. Πιστεύω ότι με το χρόνο θα αντιλαμβάνεται ακόμα περισσότερο το κακό που έχει συμβεί". είπε ο Θ. Σιμόπουλος, δικηγόρος του 14χρονου δράστη.
Συμπλήρωσε ότι αυτό που του είπε ήταν ότι θα ήθελε να γυρίσει πίσω το χρόνο. "Αυτό που είπε το παιδί ήταν: Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω".
Πηγή: Εκπομπή Live News

Δεν υπάρχουν σχόλια: