Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ενημέρωση από τον Δήμο Ν.Προποντίδας

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Κισινάου της Μολδαβίας στο Δήμο Νέας Προποντίδας

 

Στο πλαίσιο της διερεύνησης του διακρατικού δικτύου συνεργασίας μεταξύ Δήμων άλλων Χωρών και σε συνέχεια προηγούμενων επισκέψεων, αντιπροσωπείας του Δήμου Κισινάου της Μολδαβίας, επισκέφτηκε το Δήμο Νέα Προποντίδας από την Πέμπτη 26 έως και την Κυριακή 29 Μαΐου.
Μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο Δήμων, τέθηκαν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός σταθερού διαύλου επικοινωνίας με απώτερο στόχο σε κοινά έργα και πρωτοβουλίες.

Στις συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τους τομείς της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού και του Τουρισμού, με τη συμμετοχή και της Αναπτυξιακής Εταιρίας Χαλκιδικής.
Ιδιαίτερα, συζητήθηκαν συνεργασίες σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και ανταλλαγές καλών Πρακτικών από τη μεριά κάθε Δήμου. Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε σχολεία και ξεναγήσεις στα αξιοθέατα του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Οι δύο πλευρές θα είναι σε συνεργασία και στο μέλλον για  την προώθηση κοινών στόχων.



Ολοκληρώθηκε η 1η Αστυνομιάδα στο Δήμο Νέας Προποντίδας.

 

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η  1η Αστυνομιάδα στο Δήμο Νέας Προποντίδας, με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 αστυνομικών - αθλητών, την εβδομάδα από 23 έως 29 Μαΐου 2016, στα αγωνίσματα της καλαθοσφαίρισης, του ποδοσφαίρου και της πετοσφαίρισης.
Οι αγώνες οργανώθηκαν από το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Η παρουσίαση των ομάδων έλαβε χώρα την Τρίτη 24 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία Ν.Μουδανιών, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.
Τις απονομές στις διακριθείσες ομάδες έκανε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλες τις ομάδες για η συμμετοχή τους, τόνισε πως οι αγώνες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε στο Δήμο μας και άλλες Αστυνομιάδες στο μέλλον.
 

 

 

Έκθεση Ζωγραφικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεχνών Γαλάτιστας στο Δήμο Νέας Προποντίδας.

 

 

Έκθεση ζωγραφικής με θέμα “Ελλάδα και Ελληνικός Κινηματογράφος” θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας. Η έκθεση θα λειτουργεί από 02 έως 05 Ιουνίου 2016 στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Ν.Μουδανιών και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Ιουνίου και ώρα 20:00.
Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης 19:30 – 22:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: