Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΤρίτη, 17 Μαΐου 2016

Θρίλερ με την εξαφάνιση μικρού παιδιού στην περιοχή του Αγ.Παύλου

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός παιδιού 2,5 ετών που εξαφανίστηκε το πρωί σε περιοχή του Αγίου Παύλου, Νέας Καλλικράτειας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, το αγοράκι 2,5 ετών, αλβανικής καταγωγής εξαφανίστηκε από φάρμα στην περιοχή του Αγίου Παύλου και οι γονείς του μάταια προσπαθούσαν να το βρουν.


Οι γονείς ανάστατοι ειδοποίησαν το πρωί την αστυνομία. Άνδρες με εκπαιδευμένα σκυλιά και κάτοικοι έψαχναν για ώρες, όλες τις γύρω περιοχές για την εύρεση του μικρού παιδιού.

Επειδή οι έρευνες απέβησαν άκαρπες κλήθηκε το ελικόπτερο της αστυνομίας από την Ειδομένη για να συμμετάσχει στις έρευνες.Τελικά στις 2 το μεσημέρι το ελικόπτερο της αστυνομίας εντόπισε τον μικρό να παίζει σε αγροτική περιοχή 2 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του. Ο μικρός μόλις είδε το ελικόπτερο άρχισε να το χαιρετά και οι άνδρες της αστυνομίας προσγείωσαν το ελικόπτερο και τον πήραν μαζί τους. Λίγο αργότερα ο μικρός ...Τομ Σόγιερ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του!
Οι συνθήκες της εξαφάνισης παραμένουν αδιευκρίνιστες.
 halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: