Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Δήμος Νέας Προποντίδας: νέο κρούσμα φόλας στην Ν.Καλλικράτεια παρά τις εκκλήσεις μας

Το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαΐου ασυνείδητοι ρίξανε φόλες αυτή τη φορά στη Νέα Καλλικράτεια οδηγώντας στο θάνατο τέσσερα σκυλιά, ενώ άλλο ένα προλάβαμε και το σώσαμε χάρη στην άμεση επέμβαση της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Καρράς Εμμανουήλ κάνει έκκληση στον κόσμο να μη ρίχνει φόλες. Η φόλα δεν είναι λύση, δηλώνει για άλλη μία φορά ο κ. Καρράς. “Η χρήση φόλας είναι απάνθρωπη, δεν συνάδει με τον πολιτισμό μας, εκθέτει το Δήμο μας και επιφέρει σκληρά πρόστιμα. Ως Δήμαρχος έχω μεριμνήσει ώστε  να τεθεί σε λειτουργία ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στειρώσεων και φροντίδας των αδέσποτων ζώων το οποίο αποτελεί και τη μόνη λύση στο....

πρόβλημα που υπάρχει. Παράλληλα όμως απαιτείται και συνείδηση από τους φιλόζωους και ιδιοκτήτες ζώων οι οποίοι πρέπει να τσιπάρουν τα ζώα τους, να μην τα εγκαταλείπουν, αλλά και παράλληλα να αποφεύγουν να ταΐζουν τα αδέσποτα σε ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι τα πάρκα και τα σχολεία ή μέρη στα οποία είναι συχνή η παρουσία του ανθρώπου. Με τον τρόπο αυτό και τα ζώα φροντίζουμε και αποφεύγουμε την πιθανή πρόκληση ατυχημάτων ή άσχημων συμβάντων μεταξύ ανθρώπων και ζώων.”.
Καλούνται οι πολίτες σε περίπτωση φόλας ή όταν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με αδέσποτα να επικοινωνούν μαζί μας στο τηλέφωνο: 2373350204.

Δεν υπάρχουν σχόλια: