Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΠέμπτη, 14 Απριλίου 2016

ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ: Χρυσό Βραβείο για ελληνικό Κρασί, Prowein 2016.

Το ελληνικό κρασί, γίνεται ολοένα πιο ποιοτικό, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις. Μια από αυτές είναι η αγορά των βιολογικών κρασιών που αποκτά ολοένα και πιο μεγάλο μερίδιο αγοράς. Φέτος πήρε χρυσό βραβείο το.... βιολογικό κρασί Pantheon Ραψάνη της εταιρίας Τσάνταλη.

Θεόδωρος Τσάνταλης
Θεόδωρος Τσάνταλης
Μιλήσαμε για την βράβευση με τον Θεόδωρο Τσάνταλη, γιο του Δρ. Γεώργιου Τσάνταλη, καθώς και για τη γενική εικόνα της Ελλάδας.
Θεόδωρος Τσάνταλης «Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση, είχε πολλά και ποιοτικά, βραβευμένα κρασιά, σε έναν πολύ όμορφο χώρο. Χαιρόμαστε για κάθε βραβείο που παίρνουμε ως ανταμοιβή της σκληρής δουλειάς μας. Πήραμε σήμερα ένα χρυσό για τη βιολογική Ραψάνη, την οποία έχουμε δημιουργήσει με πάρα πολύ αγάπη. Είναι ένας συνδυασμός τριών αυτοχθονων ποικιλιών ξινόμαυρο κρασάτο και σταυρωτό που ωριμάζουν για ένα χρόνο σε δρύινο βαρέλι και μετά στο μπουκάλι. Όσων αφορά την κατάσταση στην χώρα μας, σίγουρα τα πράγματα στην Ελλάδα δεν είναι εύκολα και με τις τελευταίες αποφάσεις γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Εμείς προσπαθούμε παρά όλες τις δυσκολίες και το γενικότερο αρνητικό κλίμα, να αφοσιωθούμε στην δουλειά μας, να παράγουμε ποιοτικό κρασί. Ευελπιστούμε σε ένα ελπιδοφόρο, καλύτερο αύριο,συνεχίζουμε παρά τις αντίξοες συνθήκες, να κρατάμε ψηλά τον πήχη της ποιότητας και το όνομα της εταιρίας μας, αλλά παράλληλα και το όνομα της χώρας μας στις αγορές του εξωτερικού.»
Ο Θεόδωρος Τσάνταλης με τον Νικόλαο Τοπαλίδη στην Prowein 2016
Ο Θεόδωρος Τσάνταλης με τον Νικόλαο Τοπαλίδη στην Prowein 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: