Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Σταύρος Κοντονής: Τελικός κυπέλλου με ξένο διαιτητή

Μετά την αποφυγή του ποδοσφαιρικού Grexit, ο Σταύρος Κοντονής με σημερινές του δηλώσεις στο "Sport 24 radio 103,3" τόνισε ότι αν όλα πάνε καλά, αύριο η ΦΙΦΑ θα στείλει εγγράφως όσα συμφωνήθηκαν και ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί πιθανότατα με ξένο διαιτητή.

"Η ΦΙΦΑ επίσης δεσμεύτηκε να αποστείλει εγγράφως όσα συμφωνήσαμε μέχρι την Πέμπτη, ενώ ήδη μας είπαν ότι είναι πιθανόν και νωρίτερα. Σε αυτήν την περίπτωση και αφού λάβουμε γραπτά τις δεσμεύσεις που θέλουμε, η ελληνική Κυβέρνηση δεσμεύεται με τη σειρά της, να επιτρέψει τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας λαμβάνοντας υπόψη ότι ορισμένα από τα ζητήματα τα οποία διαλαμβάνονταν στην απόφαση που είχε εκδοθεί, πλέον ικανοποιούνται και υπό την προϋπόθεση ότι ο τελικός θα γίνει ή κεκλεισμένων των θυρών ή με παρουσία μαθητών και σε κάθε περίπτωση με ξένο διαιτητή!"
Για τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο υφυπουργός Αθλητισμού πρόσθεσε: "Ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την κατάληξη των συζητήσεων με τις Διεθνείς Συνομοσπονδίες, μια και σήμερα είχαμε την καταληκτική συζήτηση μαζί τους. Κατ' αρχάς η ΕΠΟ δεσμεύθηκε ότι τις επόμενες ώρες θα ανακαλέσει την προσφυγή που έχει ασκήσει ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με την ακύρωση της απόφασης για διακοπή του Κυπέλλου και θα μας κοινοποιήσει το δικόγραφο παραίτησης. Ακολούθως, η ΕΠΟ θα υποβάλει αίτημα για την ανάκληση της απόφασης της οριστικής διακοπής του Κυπέλλου Ελλάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: