Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του έργου “Δεν είμαι εγώ” από τη Θεατρική Ομάδα του Φάρου



Πάνω από τριάντα χρόνια προσφοράς μετράει η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Φάρος” και η προσφορά της είναι αδιαμφισβήτητη στα θεατρικά δρώμενα της περιοχής όλα αυτά τα χρόνια.
Οι δημότες μας είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν το θεατρικό έργο “Δεν είμαι εγώ” που ανέβασαν με μεγάλη επιτυχία δίνοντας όλοι τον καλύτερό τους εαυτό, ενθουσιάζοντας το κοινό που τους χειροκρότησε θερμά. Την πρεμιέρα του έργου, την Πέμπτη  31 Μαρτίου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς, ο οποίος μετά το τέλος της παράστασης συνεχάρη έναν - έναν προσωπικά όλους τους συμμετέχοντες της θεατρικής ομάδας.

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Εμμανουήλ Καρράς συγχαίρουν θερμότατα και ευχαριστούν όλους τους συντελεστές της παράστασης καθώς και τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας. Παράλληλα τους εύχονται καλή συνέχεια και τους διαβεβαιώνουν πως θα βρίσκονται πάντα αρωγοί στην προσπάθειά τους.
Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενή τους δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: