Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Εξέλιξη εργασιών έργου: ''Αντικατάσταση και επέκταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης και παρεμβάσεις στα δίκτυα ακαθάρτων λυμάτων και ομβρίων υδάτων Ν.Μουδανιών

Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες κατασκευής του έργου ''ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ”. Σκοπός του έργου είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος ύδρευσης του οικισμού Ν. Μουδανιών, με την κατασκευή ενός νέου, διευρυμένου εσωτερικού δικτύου και την τοποθέτηση  πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς.
Στο τελευταίο χρονικό διάστημα κατασκευάζονται εργασίες σε συγκεκριμένες περιοχές του έργου, προκειμένου να....

ολοκληρώνονται τμηματικά τα δίκτυα πόσιμου νερού, ώστε να λειτουργήσουν ολοκληρωμένα τμήματα δικτύου και να δίδονται προς χρήση στους καταναλωτές.
Στη συνέχεια, το μέτωπο εργασιών θα μεταφερθεί στην περιοχή του «Ελαιώνα», για να ολοκληρωθούν οι υποδομές σε έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, ενόψει της νέας εργολαβίας οδοποιίας που πρόκειται να εκτελεστεί άμεσα και κατά προτεραιότητα στην ίδια περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: