Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Ο ΣΤ.ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ για το χθεσινό δικαστήριο



            Στο Ειρηνοδικείο Πολυγύρου την 20.4.2016 εκδικαζόταν η Αίτηση των 53 Σωματείων της ΕΠΣΧ για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με πρώτο ζήτημα την Πρόταση Μομφής κατά του συνόλου των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Χ και του Προέδρου του κ. Βούλγαρη.
            Τα 53 Σωματεία δήλωσαν απολύτως έτοιμα να εκδικάσουν σήμερα την υπόθεση, δια του Πληρεξουσίου Δικηγόρου τους.
            Ο κ. Βούλγαρης, παρά το γεγονός ότι τόσο καιρό διέδιδε δια των συμβούλων του ότι «Το Δικαστήριο είναι Αναρμόδιο», προσήλθε κανονικά σε αυτό, αναγνωρίζοντας σαφώς την αρμοδιότητα του Δικαστηρίου και εκλιπαρώντας (κυριολεκτικά) δια του συνηγόρου του για αναβολή της υπόθεσης και εκδίκασή της μετά το Νοέμβριο του 2016, όμως και πάλι υπέστη ήττα.

            Το Δικαστήριο, παρά το γεγονός ότι ανέβαλε όλες τις σχετικές υποθέσεις για το Νοέμβριο του 2016 ή ακόμη και για το 2017 λόγω της αποχής των Δικηγόρων, έκανε αποδεκτή την πρόταση των 53 Σωματείων και έδωσε δικάσιμο για τον Ιούνιο του 2016, αναγνωρίζοντας το επείγον και τη σπουδαιότητα της υπόθεσης, αλλά και την ετοιμότητα των Σωματείων να εκδικάσουν και ακόμη και σήμερα την συγκεκριμένη υπόθεση.
            Στα αξιοσημείωτα της σημερινής ημέρας, ότι ο πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Βούλγαρη ήταν αυτός που παραστάθηκε και στη Γενική Συνέλευση της 16.2.2016 και ο οποίος έκρινε καλό να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο με κάποιον, ο οποίος έμοιαζε με «συνοδό ασφαλείας». Τα συμπεράσματα δικά σας.

                                                                                    ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: