Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 19 Απριλίου 2016

1η και 2η Μέρα της Χορωδιακής Συνάντησης Δήμου Νέας Προποντίδας

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Τρίγλιας και απόλαυσε μουσική και τραγούδια που απέδωσαν οι χορωδίες που συμμετείχαν στην πρώτη μέρα της Χορωδιακής Συνάντησης του Δήμου Νέας Προποντίδας την Κυριακή 17 Απριλίου.
Κηρύσσοντας την έναρξη της Χορωδιακής Συνάντησης, ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς τόνισε πως από αυτή τη Χορωδιακή Συνάντηση δίνεται η....

δυνατότητα σε εκατοντάδες χορωδούς και στους χοράρχες τους, να εκφραστούν μέσα από τη χορωδιακή μουσική και να παρουσιάσουν το αξιόλογο έργο τους.
Οι χορωδίες που συμμετείχαν την πρώτη μέρα ήταν:
Η παιδική παραδοσιακή Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Νέας Προποντίδας, η Δημοτική Χορωδία Ν.Μουδανιών, η Χορωδία του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωζοπόλεως “ Ο Άγιος Ζώσιμος” και η Δημοτική Χορωδία Ν.Τρίγλιας.
Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια για την υπέροχη βραδιά που μας πρόσφεραν.

 2η Μέρα 
Ζωντάνια κέφι και πανδαισία μουσικής και τραγουδιών, μετέφεραν στο κοινό που κατέκλυσε το Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Τρίγλιας οι χορωδίες που συμμετείχαν στη δεύτερη ημέρα της Χορωδιακής Συνάντησης του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς σημείωσε πως στόχος αυτής της Χορωδιακής Συνάντησης είναι η γνωριμία των Χορωδιών με το κοινό και η δυνατότητα να παρουσιάσουν το υπέροχο πρόγραμμά τους και την αξιόλογη δουλειά τους.
Στη δεύτερη ημέρα του προγράμματος συμμετείχαν οι παρακάτω χορωδίες: Δημοτική Χορωδία Ν.Καλλικράτειας, Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Διονυσίου “Ο Μέγας Αλέξανδρος”, Χορωδία Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου “Φλέγρα”, Χορωδία Κρήνης και η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μάμαντος.
Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια για την υπέροχη βραδιά που μας πρόσφεραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: