Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Εργασίες στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας Κρήνης



Ο Δήμος Νέας Προποντίδας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Κρήνης και τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Κρήνης “Θύελλα” πραγματοποιεί εργασίες στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας.
Συνεργεία υπό την καθοδήγηση του κ. Κωνσταντίνου Καζάκη, έχουν προχωρήσει στην κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης του γηπέδου το οποίο είχε υποστεί καθίζηση μετά από βροχόπτωση και είχε καταστραφεί ολοσχερώς.
Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και πρόκειται να ολοκληρωθούν εντός των ημερών εφόσον το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες.

Έχοντας ως βασική αρχή την προαγωγή του Αθλητισμού στην περιοχή μας και ειδικά στις Τοπικές Κοινότητες, τις οποίες και πρέπει να στηρίζουμε με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε, θεωρούμε υποχρέωσή μας τη δημιουργία καθώς και τη συντήρηση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας ενισχύοντας ως Δημοτική Αρχή κάθε προσπάθεια που συμβάλει  σε αυτή την κατεύθυνση” δήλωσε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: