Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΤρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Σπείρα είχε ''ρημάξει'' εξοχικά και αποθήκες στη Χαλκιδική

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, οδήγησαν στην εξιχνίαση πολυάριθμων περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών από εξοχικές οικίες, τροχόσπιτα και αποθήκες στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής.
Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 18χρονος και αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι τρεις άντρες στις.....

(13-03-2013) το μεσημέρι, εισήλθαν παράνομα σε δύο εξοχικές οικίες στη Νέα Ποτίδαια και αφαίρεσαν αλουμινοκατασκευές, διάφορα άλλα αντικείμενα και τρόφιμα, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή.
Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο τον οποίων εντοπίστηκε ο 18χρονος και συνελήφθη.
Από την αναλυτική έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, ενεργώντας από κοινού με τον έναν από τους συνεργούς του, είχαν διαπράξει τουλάχιστον κατά την τελευταία τριετία, ακόμα 25 κλοπές και διαρρήξεις σε εξοχικές οικίες, τροχόσπιτα και αποθήκες στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ποτίδαιας, αφαιρώντας διάφορα εργαλεία, αλουμινοκατασκευές, μεταλλικά αντικείμενα, ηλεκτρονικές συσκευές και τρόφιμα, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 5.000 ευρώ.
Στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο και μέρος των κλοπιμαίων τα οποία θα αποδοθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: