Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Νέα Μουδανιά: Ξάφριζαν αποδυτήρια αθλητών, εκκλησίες και σπίτια

Μέσα στον τελευταίο χρόνο, είχαν διαπράξει τουλάχιστον εννέα διαρρήξεις και κλοπέςΣε αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολεία και εκκλησίες, αλλά και σε ιατρεία και σπίτια στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής χτυπούσε μια τριμελής σπείρα νεαρών με… μακριά χέρια, που είχε Έλληνα επικεφαλής και μέλη δυο Αλβανούς. Συνολικά, μέσα στον τελευταίο χρόνο, είχαν διαπράξει τουλάχιστον εννέα διαρρήξεις και κλοπές.

Μετά την επιδρομή του 19χρονου αρχηγού και του 21χρονου Αλβανού συνεργού του στα αποδυτήρια μιας αθλητικής εγκατάστασης απ’ όπου ξάφρισαν τα κινητά επτά αθλητών, οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν να τους συλλάβουν. Τα κλεμμένα κινητά βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, μαζί με ένα ακόμη που είχαν κλέψει από τον ίδιο χώρο στις 8 Μαρτίου!

Στην προανάκριση εξακριβώθηκε ότι στις κλοπές συμμετείχε και δεύτερος Αλβανός ηλικίας 19 χρόνων, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα κινητό που είχε κλέψει την περασμένη Πέμπτη από το προαύλιο ενός σχολείου της περιοχής. Έτσι, συνελήφθη και αποκαλύφθηκε ότι μαζί με τον 19χρονο αρχηγό είχαν διαρρήξει από πέρυσι τέτοιο καιρό δυο εκκλησίες, τρία σπίτια και ένα οδοντιατρείο!

Στα σπίτια τους βρέθηκαν ένα Ευαγγέλιο και ένα Αρτοφόριο που είχαν αρπάξει από τους ναούς και μέρος από τους υπολογιστές, τα ρολόγια και τα κοσμήματα από τις υπόλοιπες διαρρήξεις. Όλα αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες και οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κλοπή και διακεκριμένες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: