Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Νέας Προποντίδας 2016-2019

Την Παρασκευή 4η Μαρτίου 2016 και ώρα 13:30 συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Νέας Προποντίδας με θέμα τη σύνταξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου για το διάστημα 2016 - 2019.
Στη συνεδρίαση βρέθηκαν παρόντες ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Νέας Προποντίδας. Επίσης, κλήθηκαν και βρέθηκαν παρόντες ο Γ.Γ. του Δήμου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑ, ο Πρόεδρος της ΕΠΟΚΑΜ και οι Προϊστάμενοι των Δ/σεων
Στη συζήτηση που ακολούθησε αποτυπώθηκαν και....

καταγράφηκαν τα γεωφυσικά, ιστορικά και δημοσιονομικά δεδομένα του Δήμου μας, καθώς επίσης και τα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή.
Το σχέδιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Ν.Προποντίδας 2016-2019 θα τεθεί υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου προς ψήφιση.
Επίσης, θα τεθεί υπόψη της Επιτροπής Διαβούλευσης προκειμένου να αποτυπωθούν οι κατά το δυνατόν περισσότερες  απόψεις. Διά τούτο, καλούνται οι φορείς που συμμετέχουν στην εν λόγω επιτροπή να παρευρεθούν την ημέρα συνεδρίασης η οποία θα ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: