Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Αναβάλλεται το ρεκόρ Γκίνες με τις γόβες στη Θεσσαλονίκη - Η ιδέα του διοργανωτή που εντυπωσίασε την Google

Αναβάλλεται το ρεκόρ Γκίνες με τις 2.000 γυναίκες που θα περπατούσαν με 12ποντες γόβες στην μεγαλύτερη πασαρέλα που έχει στηθεί ποτέ. Ο διοργανωτής της εκδήλωσης, Γιάννης Λελιόπουλος μιλάει στο Seleo και εξηγεί τους λόγους αναβολής, αλλά μιλάει και για το πότε θα γίνει, την αντίδραση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης για την εκδήλωση και το παιχνίδι που ετοιμάζει με την Google.

Το γεγονός θα γινόταν στις 25 Οκτωβρίου μέσα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τελικά μεταφέρεται για τον Μάιο του 2016. «Οι προσδοκίες μας και οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες και....
είχαμε τον χρόνο να μας κυνηγάει και λόγω αυτού πιέζαμε και τους χορηγούς. Τελικά αποφασίστηκε να γίνει τον Μάιο, ώστε όλα να είναι σωστά και οργανωμένα χωρίς να μας κυνηγάει ο χρόνος. Σημαντικό ρόλο κιόλας έπαιξε ότι πλέον μπήκαμε στον χειμώνα και η εκδήλωση ήταν να γίνει σε εξωτερικό χώρο» εξηγεί ο Γιάννης Λελιόπουλος στο Seleo όσο αναφορά τους λόγους αναβολής. Επίσης η γραφειοκρατία αδρανοποιούσε τις προετοιμασίες.
«Δεν ανακοινώσαμε ημερομηνία γιατί δεν ήμασταν σίγουροι, καθώς περιμέναμε το διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΘ» λέει ο Γιάννης Λελιόπουλος, για αυτό και στα μέσα είχε ανακοινωθεί μόνο ως γεγονός και όχι η ημερομηνία που είχε καθοριστεί για την διεξαγωγή του. Στην ερώτηση αν νιώθει εκτεθειμένος εξαιτίας της αναβολής, ο ίδιος απαντάει στο  Seleo: «Δεν νιώθω εκτεθειμένος. Εγώ απλά ανακοίνωσα το ρεκόρ που πρόκειται να γίνει στη Θεσσαλονίκη, δεν δεσμεύτηκα σε ημερομηνία. Μεταφέρω απλά ένα καινοτόμο ρεκόρ που είναι χαρούμενο και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Δεν κάνω κάτι κακό. Έχουν αναβληθεί πολλές διοργανώσεις φέτος λόγω των γεγονότων στην Ελλάδα». Ωστόσο ο οργανισμός του Guinness, ζητάει τελειωτική και μη ακυρώσιμη ημερομηνία για την διεξαγωγή του ρεκόρ από τον κύριο Λελιόπουλο. Σε περίπτωση και άλλης αλλαγής της ημερομηνίας θα βάλουν ρήτρα ή θα αλλάξει χώρα διεξαγωγής το ρεκόρ, χάνοντας έτσι η Θεσσαλονίκη την τεράστια προβολή και την φιλανθρωπική ενίσχυση από αυτή την ιδέα.
rekor guinees koritsia 01
Ο Γιάννης Λελιόπουλος θέλει να ευχαριστήσει μέσω του Seleo, όλους όσους πίστεψαν στην ιδέα του ρεκόρ και τον στήριξαν, ώστε να οργανωθεί σωστά ο φιλανθρωπικός σκοπός και να γίνει μια μεγάλη συναυλία για το κοινό. «Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τον βασικό μου συνεργάτη, Κωνσταντίνο Μουτζίκο και όλους τους συμμετέχοντες που αποδέχθηκαν την πρόταση μου. Τον Θέμη Γεωργαντά, την Ναταλία Γερμανού, την Μαντώ Γαστεράτου, την Τζένη Μελιτά, την MinosEMI, την PanicRecords,τον Μάνο Βαμβούκη και όλους τους συνεργάτες μου που έτρεχαν για να προλάβουμε την ημερομηνία, τους οποίους θα πάρει αρκετή ώρα για να τους αναφέρω όλους, διότι είναι πάνω από 40 άτομα». Επίσης ο Γιάννης Λελιόπουλος θέλει να ευχαριστήσει τον ΟΛΘ και την στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, της Ιεράς Μητρόπολης Καλαμαριάς και της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως, όπου μέρος των εσόδων θα πήγαιναν στα συσσίτια της κάθε Μητρόπολης. «Ο Μητροπολίτης Άνθιμος δέχθηκε με χαρά την πρόταση μου και αφού του εξήγησα πως θα γίνει, είπε ότι επειδή θα υπάρχει σεμνότητα, θα είναι καλό για την Μητρόπολη μας αυτή η ενίσχυση».
Το ρεκόρ Γκίνες με τις περισσότερες γυναίκες με 12ποντες γοβές στην μεγαλύτερη πασαρέλα που στήθηκε ποτέ, δίνει ραντεβού για τον Μάιο και «αυτή την φορά θα γίνει υπερπαραγωγή, αφού θα υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος». Όσο για αυτούς που σχολιάζουν αρνητικά την εκδήλωση, ο ίδιος απαντάει λέγοντας: «Αυτοί πάντα θα είναι οι ίδιοι και πάντα θα αντιδρούν σε ο,τι κι αν γίνει».
Η καινοτόμα ιδέα του Γιάννη Λελιόπουλου που ξετρέλανε την Google 
leliopoulos
Μέχρι τον Μάιο ο Γίαννης Λελιόπουλος, σαφώς θα ασχολείται με την διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά και μόνο στο Seleo προετοιμάζει να υλοποιήσει και μια παγκόσμια καινοτόμο ιδέα, που έχει ήδη παρουσιάσει στη Google. «Πρόκειται για ένα διαδικτυακό παιχνίδι, που οι άνθρωποι της Google πιστεύουν θα περάσει σε επισκέψεις το facebook σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα». Ο λόγος που δεν έχει ετοιμαστεί το παιχνίδι μέχρι στιγμής, είναι οι δεσμεύσεις που τον κρατάνε στην Ελλάδα.«Το παιχνίδι βρίσκεται σε πειραματικά στάδια, θα το ολοκληρώσω πλήρως και θα το τελειοποιήσω σε συνεργασία με την Google. Για να γίνει αυτό πρέπει να φύγω για κάποιο διάστημα στην Αμερική, όμως λόγω των δεσμεύσεων που έχω στην Ελλάδα εξαιτίας του ρεκόρ απέναντι στους επενδυτές και στους χορηγούς, δεν μπόρεσα να το προχωρήσω. Μετά την διεξαγωγή του ρεκόρ θα φύγω στην Αμερική για να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι». Το τι ακριβώς είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, που εντυπωσίασε την Google, υποσχέθηκε πως θα αποκαλύψει σε λίγες μέρες στο Seleo.

 seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: