Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Κατσέλη: Τα ΑΤΜ θα έχουν χρήματα μέχρι τη Δευτέρα.

 “Η ρευστότητα είναι εξασφαλισμένη μέχρι τη Δευτέρα, μετά θα εξαρτηθεί από την απόφαση της ΕΚΤ”, είπε η κυρία Κατσέλη.

Επάρκεια ρευστότητας έως τη λήξη της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου διαπίστωσε η ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή τραπεζιτών και αποφασίσθηκε συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής την Κυριακή που θα επανασχεδιάσει την επανεκκίνηση του τραπεζικού συστήματος από την Τρίτη.
«Τα μηχανήματα είναι φορτωμένα για όλο το....
Σαββατοκύριακο», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης έπειτα από σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών για τον χειρισμό της κρίσης στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Την ίδια ώρα η επικεφαλής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη, τόνισε πως “το μαξιλάρι ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών ανέρχεται περίπου στο 1 δισ. ευρώ έως τη Δευτέρα, όμως μετά όλα εξαρτώνται από την ΕΚΤ”.
“Η ρευστότητα είναι εξασφαλισμένη μέχρι τη Δευτέρα, μετά θα εξαρτηθεί από την απόφαση της ΕΚΤ”, είπε η κυρία Κατσέλη στους δημοσιογράφους. ” Το μαξιλάρι ρευστότητας που έχουμε είναι περίπου ένα δισ ευρώ.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: