Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που λήστεψαν σούπερ μάρκετ σε χωριό της Πιερίας φορώντας αποκριάτικες μάσκες

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδευμένη και ενδελεχής έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση δύο περιπτώσεων ληστείας σε περιοχές της Πιερίας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 5 άτομα, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Κατερίνης.
Πρόκειται για έναν 26χρονο, τρεις 27χρονους και έναν 41χρονο –όλοι τους ημεδαποί-, σε βάρος των οποίων, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία, κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή και της....
παράβασης της Νομοθεσίας περί όπλων.
Συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 06-07-2015 στην Κατερίνη, έπειτα από συντονισμένη αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση, οι 4 εκ των παραπάνω δραστών, ενώ ένας εξ αυτών (27χρονος) είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης για παρόμοια αδικήματα.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την πολύμηνη έρευνα, απογευματινές ώρες της 13-02-2015, εισήλθαν σε σούπερ-μάρκετ σε χωριό της Πιερίας, όντας μεταμφιεσμένοι με αποκριάτικες μάσκες και περούκες και αφαίρεσαν με την απειλή όπλων το χρηματικό ποσό των 3.200 ευρώ.
Για τη μετάβαση και τη διαφυγή τους, χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο που αφαίρεσαν με την απειλή βίας από νεαρό ζευγάρι, ξημερώματα της ίδιας ημέρας, σε ερημική τοποθεσία της Πιερίας.
Σημειώνεται ότι, ως προς το ποινικό τους παρελθόν οι δράστες έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για πλήθος παράνομων ενεργειών.
Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν αρμοδίως.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: