Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Νέο σχέδιο συμφωνίας για την Ελλάδα! – Αποκλειστικές πληροφορίες: “Βγάζουν” το ΔΝΤ από την Ευρώπη – Ελπίδες για λύση έως τα μεσάνυχτα

- Όργιο συσκέψεων σε Αθήνα και Βρυξέλλες για να βρεθεί λύση μέχρι τα μεσάνυχτα που λήγει το πρόγραμμα
- Κινητικότητα και από πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
- Καλούν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αποδεχθεί την τελευταία πρόταση Γιούνκερ και να κλείσει η συμφωνία
- Αναβλήθηκε το briefing αλλά και οι συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους
- Πληροφορίες και για πρωτοβουλία εκ μέρους της κυβέρνησης!
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις έως αυτή την ώρα! Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, αυτή την στιγμή εκτυλίσσεται ένα «βαρύ» σχέδιο το οποίο είναι οργανωμένο από πολλές πλευρές έτσι ώστε να φτάσουμε στα μεσάνυχτα με λύση!
Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι η συμφωνία αυτή ΔΕΝ θα περιλαμβάνει το ΔΝΤ!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πρωτοβουλίες έχουν αναληφθεί από χώρες όπως η Γαλλία και η Γερμανία αλλά και στο εσωτερικό της χώρας μας όπου ακόμα και στο κυβερνών κόμμα υπάρχουν φωνές για συμφωνία έστω την ύστατη στιγμή.

Στο εσωτερικό η κινητικότητα είναι μεγάλη με κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ζητούν ανοικτά να γινει δεκτή η συμφωνία Γιούνκερ ή έστω να εντατικοποιηθούν οι διαβουλεύσεις έτσι ώστε να αμβλυνθούν οι όποιες διαφορές και από τις δυο πλευρές.

Τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες υπάρχει ένα όργιο συσκέψεων έτσι ώστε να βρεθεί λύση αν όχι για τελική συμφωνία για μια αμοιβαία αποδεκτή λύση λίγων ημερών που θα οδηγήσει στην τελική συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: