Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Α.Ανδρεάδης: Μέχρι 10 ημέρες η επάρκεια εισαγόμενων προϊόντων στα ξενοδοχεία- Πάγωσαν οι νέες κρατήσεις

Έκκληση σε όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες να δέχονται τις πιστωτικές κάρτες των τουριστών, ώστε να συνεχίσει χωρίς προβλήματα η καθημερινότητά τους στη χώρα μας, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης, μιλώντας αργά το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο κ.Ανδρεάδης επισήμανε ότι μέχρι τώρα όσοι τουρίστες βρίσκονται στην Ελλάδα δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και αυτό είναι σημαντικό για να διατηρηθεί η καλή εικόνα της χώρας.
Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ ανέφερε ακόμη ότι τα εισαγόμενα προϊόντα και ποτά, που χρησιμοποιούνται στα ξενοδοχεία, φτάνουν για να καλύψουν ανάγκες μιας εβδομάδας έως 10 ημερών, καθώς με τα capital controls δεν υπάρχει η δυνατότητα νέων εισαγωγών.
Τέλος, επισήμανε ότι μέχρι τώρα οι αφίξεις όσων έχουν κάνει κράτηση γίνονται ομαλά (με ελάχιστες ακυρώσεις), όμως πλέον δεν μπαίνουν νέες κρατήσεις στα συστήματα των ξενοδοχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: