Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Το πρώτο δωμάτιο τρόμου με πραγματικούς ηθοποιούς "έρχεται" στη Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ)



Μια πόλη καταραμένη. Η παλιά έπαυλη και το νεκροταφείο καλύπτονται από ομίχλη. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα κι εσύ πρέπει να δραπετεύσεις, πριν νυχτώσει. Θα τα καταφέρεις ή θα είναι πολύ αργά και θα ηχήσουν οι σειρήνες; Το Silent Hill δεν είναι τελικά όσο σιωπηλό νόμιζες και το μόνο σίγουρο είναι ότι εκεί, δεν βρίσκεσαι μόνος.

Το Mindtrap φέρνει στη Θεσσαλονίκη το πρώτο Real Actor Escape Room στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, με στόχο να μας προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες δράσης, έντασης και τρόμου. Εμπνευσμένο από το γνωστό video game, το Silent Hill σκοπεύει να αλλάξει την οπτική που είχαμε μέχρι σήμερα για τα δωμάτια απόδρασης, τα οποία έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Σεπτέμβριο.
«Στη Θεσσαλονίκη η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη. Είναι η πόλη με τα περισσότερα δωμάτια απόδρασης- συνολικά εννέα- όταν στην Αθήνα έχει έξι. Ο κόσμος παίζει πολύ. Μέχρι σήμερα έχουν περάσει από το Mindtrap περισσότεροι από 55.000 παίκτες» αναφέρει στο Thestival ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Βασίλης Παντσάκης και προσθέτει: «Το κοινό είναι απαιτητικό. Δοκίμασε τα υπάρχοντα δωμάτια και τώρα θέλει κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό που θα έχει και το στοιχείο του θρίλερ, πέρα από την προσπάθεια να λύσεις έναν γρίφο. Και αυτό του προσφέρουμε».

Το νεκροταφείο, η έπαυλη, τα ειδικά εφέ και ο... ηθοποιός

Η ιστορία αρχίζει όταν η κόρη σου έρχεται αντιμέτωπη με εφιάλτες και η καταραμένη αυτή πόλη στοιχειώνει τα όνειρά της. Θα μπορέσεις να τη βοηθήσεις να ξεφύγει από τη φυλακή της; Ο δρόμος οδηγεί εσένα και την παρέα σου στο Silent Hill, όμως θα πρέπει να ξέρεις ότι εκεί, δεν μπορείς να είσαι ποτέ ήσυχος.

O συγκεκριμένος, θα είναι ο μεγαλύτερος χώρος απόδρασης, στο επιβλητικό κτίριο της οδού Κομνηνών. Σε συνολικά 100 τετρ. μέτρα, στον πρώτο όροφο, διαμορφώνονται πέντε δωμάτια, από τα οποία θα πρέπει να περάσεις, για να καταφέρεις να δραπετεύσεις. «Στήσαμε ουσιαστικά ένα σκηνικό Θρίλερ, με ειδικά εφέ, ομίχλη και τους κατάλληλους ήχους. Ο φωτισμός αλλάζει όπως ακριβώς γίνεται στην ταινία. Ανά πέντε λεπτά εναλλάσσονται η μέρα με τη νύχτα, ενώ ο παίκτης περνάει από το νεκροταφείο, την παλιά έπαυλη, καταλήγει στο κελάρι, μπαίνει με τα γόνατα μέσα σε αεραγωγούς και γενικώς βρίσκεται σε ένα σκηνικό τρόμου, που τον κρατά σε εγρήγορση» αναφέρει ο Βασίλης.

O Real Actor του Silent Hill

Το ξεχωριστό στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι εκεί δεν βρίσκεσαι μόνος σου με την παρέα σου, αλλά μαζί σου βρίσκεται κι ένας ηθοποιός, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί στην ιστορία. Μπορεί να μην έχει δικαίωμα να σε αγγίξει, ωστόσο, βρίσκει δεκάδες άλλους τρόπους για να σε κάνει να θέλεις να βγεις όσο πιο γρήγορα γίνεται από το Silent Hill. Στην αρχή μπορεί να πιστέψεις ότι είναι σύμμαχός σου κι ότι προσπαθεί να σε βοηθήσει, ωστόσο, στην πορεία θα αντιληφθείς, ότι βρίσκεται απέναντι.

«Αυτό είναι που κάνει ξεχωριστό κι αυτό το πρώτο Real Actor Escape Room. Το γεγονός ότι υπάρχει ένας ηθοποιός που κάνει live performance επί 90 λεπτά. Ο άνθρωπος αυτός θα αλλάζει διάφορους ρόλους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και θα βρίσκεται δίπλα στους συμμετέχοντες. Είναι κάτι που το ζητούσαν οι ίδιοι οι παίκτες και αυτό το δωμάτιο τους το προσφέρει» τονίζει ο Βασίλης.

Η αρχή γίνεται στις 26 Ιουνίου

Κι αν η περιγραφή σας έκανε να θέλετε να περπατήσετε στα μονοπάτια του Silent Hill, από σήμερα μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας στο Mindtrap, για τις 26 Ιουνίου, οπότε και θα είναι αρχίσει να λειτουργεί το πρώτο Real Actor Escape Room σε όλη την Ευρώπη.

Φτιάξτε μια ομάδα τριών έως πέντε ατόμων και κλείστε θέση για να ζήσετε τη μοναδική 90λεπτη εμπειρία του νέου πενταπλού δωματίου του Mindtrap!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: