Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Χαλκιδική καλεί... Λονδίνο

Η περιοχή της Χαλκιδικής δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα...

Με το σκεπτικό αυτό, ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του 'Αθω διοργάνωσε -με την ευκαιρία της τουριστικής έκθεσης World Travel Market (WTM) στο Λονδίνο- προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις με φορείς τουρισμού τής Βρετανίας.



Αυτές κατέληξαν σε απόφαση για τη διοργάνωση ενός ταξιδιού εξοικείωσης στο "τρίτο πόδι" της Χαλκιδικής για τις τοπικές εναλλακτικές δραστηριότητες, στα μέσα Μαΐου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση (07/11) του Οργανισμού, με την ευκαιρία της ίδιας έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους διαδικτυακών πλατφορμών πώλησης τουριστικών πακέτων. Παράλληλα, έγιναν παρουσιάσεις του γαστρονομικού/τουριστικού προγράμματος "Mount Athos Area Kouzina 2015".

Μάλιστα, συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση του πρώτου σχετικού ταξιδιού εξοικείωσης την επόμενη άνοιξη, στο οποίο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα και επιρροή θεματικά blogs της Βρετανίας.

"Ο Οργανισμός συνεχίζει την προωθητική του δραστηριότητα στη βρετανική αγορά, στοχεύοντας το 2015 στην παρουσίαση στο Λονδίνο συγκεκριμένων τουριστικών δραστηριοτήτων, που αναδεικνύουν μία προς μία τις παγκόσμιες μοναδικότητες της περιοχής" υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι υπεγράφησαν συμφωνίες μεταξύ επιχειρήσεων-μελών του Οργανισμού και τριών βρετανικών γραφείων θεματικού τουρισμού.

Ο δε αριθμός των Βρετανών τουριστών, που προτιμούν την περιοχή για τις διακοπές τους, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, παρουσιάζει αυξητική πορεία.


 real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: