Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Αντιπρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος

Με ευρεία πλειοψηφία (15 ψήφους υπέρ) ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών.
Στην θέση του Β΄ αντιπροέδρου εξελέγη ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής του Απόστολου Τζιτζικώστα Γιάννης Γιώργος (15 υπέρ, 8 λευκά και 2 αποχές), στη θέση του γενικού γραμματέα ο....

περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης με 12 έναντι 11 ψήφων του περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρου Γαλιατσάτου και στη θέση του ταμία, αφού προηγουμένως είχαν αποχωρήσει οι πέντε του ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο του Θ. Καρυπίδη, η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου (15 και 1 λευκο).

Για την εκλογή των τεσσάρων (4) μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής ψήφισαν 16 και έλαβα 15 σταυρούς: Ο πρώην περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Χρήστος Μιχαλάκης, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: