Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Αεροδρόμιο Μακεδονία-Κλειστό το πρωί της Παρασκευής.

Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης θα κλείσει νωρίς το πρωί της Παρασκευής, για την εξουδετέρωση δυο βομβών από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, που βρέθηκαν στα έργα που γίνονται στο αεροδρόμιο για την επέκταση του διαδρόμου προσγείωσης.
Οριστικά το αεροδρόμιο θα κλείσει για τρείς ώρες, από τις 03:00πμ έως 06:00πμ. Στο διάστημα αυτό δεν θα....

πραγματοποιηθεί καμία απογείωση ή προσγείωση στο αεροδρόμιο. Η αστυνομία θα διακόψει την πρόσβαση προς το αεροδρόμιο στα Πράσινα Φανάρια, από τις 04:00πμ έως και τις 06:00πμ ενώ στο ίδιο διάστημα θα διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στον δρόμο Θεσσαλονίκης - Περαίας.
Κανείς εργαζόμενος ή επιβάτης δεν θα μπορέσει να προσεγγίσει το αεροδρόμιο στο διάστημα που η αστυνομία θα κλείσει τον δρόμο.
Αν η εξουδετέρωση των βομβών ολοκληρωθεί νωρίτερα τότε η αστυνομία θα ανοίξει νωρίτερα τον δρόμο προς το αεροδρόμιο, ωστόσο καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί πριν της 06:00πμ.
Η πτήση της Air Serbia που αναχωρεί περίπου στις πέντε το πρωί, εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθεί στις 02:30πμ δηλαδή πριν το κλείσιμο του αεροδρομίου.
Μετά το άνοιγμα του αεροδρομίου θα γίνει ένας αγώνας δρόμου για να αναχωρήσουν στην ώρα τους οι πρωινές πτήσεις., οι πρώτες αναχωρούν στις 06:30πμ, δηλαδή μόλιες μισή ώρα μετά το άνοιγμα του αεροδρομίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: