Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ο Μπογδάνος Κώστας Ειδικός Σύμβουλος στον Δήμο Αριστοτέλη

Α Π Ο Φ Α Σ Η
Ιερισσός, 03/10/2014
 Προσλαμβάνουμε τον Μπογδάνο Κωνσταντίνο του Νικολάου ως Ειδικό σύμβουλο επί θεμάτων Αυτοδιοίκησης και συμβουλευτικής υποστήριξης των συλλογικών οργάνων, ( .Δημοτικό Συμβούλιο, Οικονομική Επιτροπή, κ.λ.π ), των υπηρεσιών του Δήμου , των Ν.Π και τωνΔημοτικών Επιχειρήσεων του, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκησητων καθηκόντων του.
 O ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου στονοποίο και μόνο είναι υποχρεωμένος να δίνει λόγο σε κάθε περίπτωση και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.
Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά στον Δήμαρχο, στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην Ε.Ε, για θέματα σχετικά με την Αυτοδιοίκηση (Λειτουργία ΟΤΑ, Ν.Π και δημοτικώνεπιχειρήσεων του Δήμου) για την συμβουλευτική υποστήριξη των Υπηρεσιών του Δήμου, καθώς και σε άλλους τομείς λειτουργίας του Δήμου που θα του ζητηθεί. Για τον σκοπό αυτόν παίρνει
εντολές απ΄ ευθείας από τον Δήμαρχο και συνεργάζεται με το προσωπικό του Δήμου σε όλη την ιεραρχία του. Έχει δικαίωμα να ζητήσει, προφορικά ή γραπτά, στοιχεία που είναι κατά την γνώμη του αναγκαία, για την εκτέλεση των καθηκόντων του.
 Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.
 Η συνολική δαπάνη μισθοδοσίας του ανωτέρω έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του 2014 και θα βαρύνει τους Κ.Α. 00.6031.01 και 00.6053.04.
 Για τα επόμενα έτη θα προβλεφθεί η ανάλογη δαπάνη στους αντίστοιχους Κ.Α. του προϋπολογισμού του Δήμου Αριστοτέλη.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ
 
 
 http://sithonianews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: