Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

4:30... Όταν ο χρόνος σταμάτησε...

tempiΌσα χρόνια κι αν περάσουν κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την 4η Οκτωβρίου 1999, όταν η οικογένεια του ΠΑΟΚ βυθίστηκε στο πένθος.

Πριν από 15 χρόνια ακριβώς, έξι οπαδοί του "Δικεφάλου" έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, όταν επέστρεφαν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ είχε έρθει ισόπαλος κόντρα στους "πράσινους" και η χαρά των εκδρομέων ήταν πολύ μεγάλη.

Βέβαια, το αποτέλεσμα ξεχάστηκε λίγες ώρες μετά, με τα άσχημα νέα να φτάνουν πολύ γρήγορα.

Στις 4:30 τα ξημερώματα στα Τέμπη, το τουριστικό λεωφορείο, που μετέφερε 77 οπαδούς του ΠΑΟΚ, συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι στην προσπάθειά του να προσπεράσει και ανατράπηκε πέφτοντας σε χαντάκι.


Δύο χιλιόμετρα πριν από τα διόδια των Τεμπών το διώροφο τουριστικό λεωφορείο, επιχείρησε να προσπεράσει το προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με το φορτηγάκι, το οποίο κατευθυνόταν στη Λάρισα. Το πούλμαν ανατράπηκε και πέφτοντας σε χαράδρα οκτώ μέτρων σκόρπισε το θάνατο στους έξι φίλους του ΠΑΟΚ.

Λίγη ώρα πριν από το δυστύχημα, το λεωφορείο είχε κάνει στάση στο Βελεστίνο, όπου αποβιβάστηκαν κάποιοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, και στο τιμόνι βρέθηκε ο 19χρονος, φαντάρος τότε, γιος του ιδιοκτήτη του λεωφορείου.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί ο 20χρονος Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, ο 25χρονος Δημήτριος Ανδρεαδάκης, η 18χρονη Χριστίνα Τζιόβα, ο 22χρονος Αναστάσιος Θέμελης, ο 22χρονος Γεώργιος Γκανάτσιος και ο 17χρονος Κυριάκος Λαζαρίδης, αλλά και ο οδηγός του λεωφορείου ο 68χρονος Αστέριος Αγκζιώτης. 
 
 
 thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: