Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Αιτήσεις για καυσόξυλα στον δήμο Πολυγύρου-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ TO ΕΠΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις των κατοίκων Πολυγύρου για τα καυσόξυλα έτους 2014 θα γίνονται στο Δημαρχείο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή έως 15/10/2014. Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέρχονται με την αστυνομική τους ταυτότητα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δημαρχείο για να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις τους.
Σημειώνεται ότι θα ικανοποιηθούν κατά προτεραιότητα οι αιτήσεις των οικονομικά ασθενέστερων. (μία αίτηση ανά οικογένεια).

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για το 2014 έχουν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (συνταξιούχοι ΟΓΑ, πολύτεκνοι και τρίτεκνοι, μακροχρόνια άνεργοι, άτομα που έχουν αναπηρία σε ποσοστό μεγαλύτερο του 67% και στρατευμένοι οικογενειάρχες), οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι της Δ.Κ. Πολυγύρου.
Απαραίτητο δικαιολογητικό που θα συνοδεύει την αίτηση των δικαιούχων είναι και φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος της Δ.Ο.Υ. οικονομικού έτους 2014 ή σε περίπτωση που αυτό δεν υπάρχει το αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης του ίδιου έτους καθώς και η πιο πρόσφατη μηνιαία απόδειξη σύνταξης για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ.
Η τιμή ανά χωρικό μέτρο για το 2014 είναι 16,08 ευρώ.




Από το Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται πως το ΕΠΑΛ Πολυγύρου θα παραμείνει κλειστό για ακόμη δύο ημέρες, Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014, λόγω της συνέχισης απαραίτητων και επειγουσών εργασιών.


ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 50
63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: