Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Tαμίας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας υπεξαίρεσε 170.000 ευρώ

Το δις εξαμαρτείν καταγράφεται στο ταμείο του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων, στο παράρτημα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη Δράμα. Ένα χρόνο αφότου απομακρύνθηκε ο ταμίας με την κατηγορία της υπεξαίρεσης 40.000 ευρώ, η αντικαταστάτριά του ομολόγησε ότι υπεξαίρεσε 170.000 ευρώ από τα ταμεία μετά τη μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της από την πρόεδρο της διοίκησης του Κέντρου. 


Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας,  μετά το πρώτο περιστατικό υπεξαίρεσης ο οικονομικός έλεγχος του.... Κέντρου γίνεται από την Καβάλα και στο πλαίσιο αυτού του ελέγχου διαπιστώθηκε μεγάλο χρηματικό έλλειμμα. Αρχικά η ταμίας ισχυρίστηκε ότι τα χρήματα εκλάπησαν τελικά όμως ομολόγησε ότι είχε αφαιρέσει η ίδια το χρηματικό ποσό που έλλειπε από το χρηματοκιβώτιο.
 
Η διοίκηση του Κέντρου κατέθεσε αγωγή σε βάρος της υπαλλήλου ώστε να διεκδικήσει τα χρήματα και να μην ζημιωθεί το ίδρυμα ενώ ερευνάται και η εμπλοκή στην υπόθεση άλλων προσώπων.
 
(Πηγή:ΑΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: