Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Με το… αζημίωτο η εγκατάσταση αποκωδικοποιητών στην Καβάλα

Από την Παρασκευή, η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έχει μπει για τα καλά στην εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης, με τους πολίτες να τρέχουν και να μην φτάνουν για να προμηθευτούν τους απαραίτητους αποκωδικοποιητές για τις τηλεοράσεις τους και τα καταστήματα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών να κάνουν κυριολεκτικά «χρυσές δουλειές».
Αρκετά από τα καταστήματα του είδους στην Καβάλα αναγκάστηκαν να ανοίξουν από...
τις 6:30 το πρωί της Παρασκευής με σκοπό να έχουν επαρκή χρόνο για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, οι οποίοι αν και γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής 5 Σεπτεμβρίου θα διακοπτόταν η εκπομπή αναλογικού τηλεοπτικού σήματος δεν προμηθεύτηκαν τους απαραίτητους αποκωδικοποιητές.
Τις τελευταίες ημέρες όπως αναφέρει το kavalapress.gr, έχουν κάνει την εμφάνισή τους, σε επιλεγμένα σημεία της Καβάλας μπροστά από τα οποία περνάει πολύς κόσμος, χαρτιά τα οποία τοιχοκολλούν διάφοροι «επιτήδειοι» οι οποίοι, έχοντας προφανώς «μυριστεί» ότι πολλοί συμπολίτες είναι έτοιμοι να πληρώσουν αδρά προκειμένου να έχουν τηλεόραση, διαφημίζουν ότι κάνουν εγκαταστάσεις αποκωδικοποιητών και παρέχουν συμβουλές και τεχνική υποστήριξη κατ' οίκον.
Δεν γνωρίζουμε, βέβαια, αν οι συγκεκριμένοι «επιτήδειοι» διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις ή αν, απλά, πουλάνε «φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Ακόμα και έτσι, όμως, κάποιοι δείχνουν να μην διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να μαζέψουν μερικά ευρώ παραπάνω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: