Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Απάντηση του Σίμου για την γκόμενα που τα… «πέταξε» κι έπεσε σε σιντριβάνι στη Νεάπολη


sintrivanithema

Σάλος έχει προκληθεί από την είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες δέκα ημέρες. Ο λόγος, για την νεαρή ξανθιά κοπέλα που αποφάσισε να κρατήσει μόνο τα απολύτως απαραίτητα και να βουτήξει στο σιντριβάνι της πλατείας που βρίσκεται στο δήμο Νεάπολης- Συκεών. Μέρα μεσημέρι το 20χρονο μοντέλο γδύθηκε στη μέση του δρόμου και έκανε την βουτιά της προκαλώντας την έκπληξη των περαστικών.

neaopolisintrivani
Αρκετοί κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για προσβολή της δημοσίας αιδούς, καθώς πρόκειται για την κεντρική πλατεία του δήμου από όπου περνάει καθημερινά αρκετός κόσμος και το συμβάν εκτυλίχτηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια παιδιών, πεζών και οδηγών με την κοπέλα να εμφανίζεται αρκετά προκλητική.
neapolisintrivani2
Μιλώντας στο karfitsa.gr, ο δήμαρχος της περιοχής, Σίμος Δανιηλίδης δήλωσε ότι: «Φροντίζουμε το σιντριβάνι, είναι καθαρό και όποιος θέλει μπορεί να δροσίζεται με όποιον τρόπο επιθυμεί». Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως ακούγεται στα πηγαδάκια του δημαρχείου, εντός των επόμενων ημερών η νεαρή κοπέλα αναμένεται να κάνει ξανά την εμφάνισή της με τη συνοδεία φίλης της με σκοπό να απολαύσουν μία βουτιά στο σιντριβάνι.
Να σημειώσουμε πως η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου και στα τουρκικά μέσα που γράφουν χαρακτηριστικά: «Αυξήθηκε πολύ η ζέστη στη Θεσσαλονίκη και μια γυναίκα μπήκε σε σιντριβάνι».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: