Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

“Άναψέ” τον εγγυημένα με τις πιο καυτές κινήσεις!



Σίγουρα, για τα αρσενικά κάθε σεξ είναι καλό σεξ αφού σχεδόν 99,9% έρχονται σε οργασμό.
Υπάρχουν όμως κάποιες τεχνικές που χρησιμοποιούν μερικές γυναίκες που τις ξεχωρίζουν στο κρεβάτι, που ανάβουν τα αίματα και που μπορεί να εμπνεύσουν όχι μόνο το μεγάλο έρωτα του παρτενέρ τους αλλά και νουβέλα ολόκληρη.Δεν έχει σημασία αν έχεις αθλητικό κορμί, δεν παίζει ρόλο αν είσαι το κορίτσι λάστιχο.

Κάνε πράξη μία από τις παρακάτω ιδέες και θα σε παρακαλάει γονατιστός!
1. Άφησέ τον να κοιτάει:
Το αγόρι σου όπως και όλοι οι άντρες είναι πλάσματα που κάνουν θαύματα άπαξ και πάρουν το οπτικό ερέθισμα που χρειάζονται. Πολλές γυναίκες προσπαθούν ακόμα και την ώρα του σεξ να κρύψουν τα αγγίγματα που κάνουν στον εαυτό τους, μη γνωρίζοντας πως το να αφήνεις τον καλό σου να σε βλέπει να πειράζεσαι θα τον απογειώσει ακόμα περισσότερο. Τι να κάνεις: την επόμενη φορά που δεν θα δείξει μειωμένο ενδιαφέρον για σεξ, φόρα ένα μισοκουμπωμένο πουκάμισο και τίποτα άλλο (ή έστω ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα), στάσου μπροστά του, άνοιξε τα πόδια, λύγισε το κορμί προς τα κάτω και βάλε δύο από τα δαχτυλάκια σου στην »μικρή» περιοχή σου. Το τι θα γίνει μετά δεν περιγράφεται. Κάντο και δεν θα χάσεις.
2. Το στοιχείο του αιφνιδιασμού και της υποταγής:
Τι καλύτερο για έναν άντρα, από το να βλέπει ξαφνικά την αγαπημένη του να ασχολείται με πάθος και ενθουσιασμό με το αγαπημένο μέρος του κορμιού του: το πέος του. Τι να κάνεις: ενώ περνάτε μια χαλαρή βραδιά στο κρεβάτι, βάλε μερικές σταγόνες λιπαντικού στην παλάμη σου και ξεκίνα το μασάζ στην ευαίσθητη περιοχή του. Ξεκίνα από τη βάση του πέους και ρυθμικά ανεβοκατέβασε το χέρι σου σε όλο το μήκος του πέους από τη βάση μέχρι τη βάλανο. Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι σταδιακά αυξανόμενες σε ένταση ενώ δεν πρέπει να λείψουν της προσοχής σου και οι όρχεις του αγαπημένου σου με ελαφρά χουφτωματάκια και λεπτά τραβήγματα.
3. Πολύ μιλάς, λίγο φιλάς:
Εννοείται πως ενώ βρίσκεστε στο κρεβάτι το τελευταίο που θέλει να ακούσει είναι η μουρμούρα σου για το κάθε τι. Τι να κάνεις: ενώ δεν το περιμένει, κράτησε το πέος του με το ένα σου χέρι και βάλτο στο στόμα σου περίπου μέχρι το 1/3 του μήκους του. Ξεκίνα να το πιπιλίζεις κινώντας μέσα ? έξω, ενώ η γλώσσα σου θα περιποιείται με κυκλικές κινήσεις την βάλανο, το κεφαλάκι του πέους που είναι και το πιο ευαίσθητο. Σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα θα δεις το πέος του ξεσηκωμένο, και το μέχρι πρότινος κουρασμένο αγαπημένο σου να σε εκλιπαρεί για λίγα φιλιά ακόμα. Για να βοηθήσεις τον εαυτό σου, χρησιμοποίησε και τα δύο σου χέρια για να κάνεις μαλάξεις στο πέος του, ενώ το σάλιο θα πρέπει να πνίγει το πέος του κυριολεκτικά.
4. Η ξέφρενη καβαλάρισσα:
Μήπως τα περιμένεις όλα από εκείνον; Μήπως έχει βαρεθεί να το παίζει Ηρακλής και να σε σώζει από όλα τα προβλήματα; Καιρός να του το ανταποδώσεις και να ξυπνήσεις τη Ζήνα, την πολεμίστρια που κρύβεις μέσα σου.
Τι να κάνεις: ήρθε η ώρα να βγάλεις την ξέφρενη καβαλάρισσα που κρύβεις μέσα σου. Ανέβα επάνω του και άρχισε να τρίβεσαι πάνω στο πέος του. Για να τον ανασηκώσεις πιο γρήγορα, άφησέ τον να σε κοιτάζει καθώς (και ενώ βρίσκεσαι από πάνω του) τρίβεις τις ρώγες και την κλειτορίδα σου. Αφού ξυπνήσεις, κάθισε πάνω στο πέος του και κινήσου σε μια οβάλ κίνηση και όχι τόσο στην κλασσική πάνω κάτω. Ενώ βρίσκεται μέσα σου κινήσου σε ένα κυκλικό ρυθμό και γύρω λίγο μπροστά και προς το μέρος του για να μπορεί να βρίσκεται (το στόμα του) σε άμεση επαφή με το στήθος σου.
Και τα έξτρα:
 Ενώ έχετε βγει για να διασκεδάσετε, ενημέρωσέ τον για το εσώρουχο που ξέχασες να φορέσεις και δεν μιλάμε για το σουτιέν αλλά για το μικροσκοπικό στριγκάκι που θα φροντίσεις να έχεις στην τσάντα σου για να σε πιστέψει και να φύγετε άρον άρον για το σπίτι.
Δεν χρειάζεται να του δείχνεις μόνο τις τσάντες και τα ρούχα που αγοράζεις. Την επόμενη φορά που θα βγεις στα μαγαζιά, αγόρασε τα πιο καυτά εσώρουχα που θα βρεις και φρόντισε να τα προβάρεις μπροστά του με το που θα φτάσεις στο σπίτι. Εννοείται πώς δεν θα το περιμένει.
Βγάλε και λίγη γλώσσα. Την επόμενη φορά που θα περνάτε την ώρα σας σε ένα βαρετό πάρτι, ακούμπησε τα χείλη σου απαλά στο αυτί του και αφού του ψιθυρίσεις το πόσο πολύ τον θέλεις μέσα σου, με την άκρη της γλώσσα σου γλύψε την άκρη του αυτιού του.
Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά, το σεξ η άλλη μισή. Τώρα το καλοκαίρι μπορείτε να παίρνετε το μπάνιο σας παρέα. Μια φορά στο τόσο, γέμισε την μπανιέρα με αιθέρια έλαια και χλιαρό νερό, και ζήτα του να σε συνοδεύσει στο μπάνιο. Αφού τρίψετε ο ένας τον άλλο, μπορείτε να τρίψετε το κορμί του ενός επάνω στον άλλο και να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Προσοχή στα ατυχήματα με τα σαπούνια.
Couple taking shower and kissing
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: