Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Χαλκιδική: Είχε στην κατοχή του από κάνναβη μέχρι και χασισέλαιο

Ο 34χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικώνΚάτι πιο... βαρύ από τη συνηθισμένη «φούντα» ήθελε ένας 34χρονος χρήστης κάνναβης που εντόπισαν οι άνδρες της Ασφαλείας Πολυγύρου στη Χαλκιδική, γι' αυτό και είχε στρέψει το «ενδιαφέρον» του στο... λάδι του χασίς από το οποίο είχε αποθηκευμένο αρκετό.

Κατά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,1 γραμμαρίων, μία συσκευασία με καπνό εμποτισμένο με χασισέλαιο βάρους 2,4 γραμμαρίων και δυο βάζα, από τα οποία ένα περιείχε ένα ml χασισέλαιο και το άλλο υπολείμματα χασισέλαιου. Ο 34χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

Μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 18 γραμμαρίων βρέθηκε στην κατοχή ενός 27χρονου κατά τη διάρκεια ελέγχου που του έκαναν άνδρες της Ασφάλειας στη Σκύδρα Πέλλας κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Με 69 ναρκωτικά δισκία στην κατοχή του, για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, συνέλαβαν στο Βόλο οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και του τοπικού τμήματος έναν 28χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: