Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και καταγγέλλουν πως ο δρόμος που οδηγεί στο λιμάνι του Γλαρόκαβου δεν υπάρχει πια.

Καταγγελία.
Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και καταγγέλλουν στην Εφημερίδα Κασσάνδρα :ο δρόμος που οδηγεί στο λιμάνι του Γλαρόκαβου δεν υπάρχει πια.
Στην θέση του ξεφύτρωσε ακόμα ένα bech bar και ο δρόμος για το λιμάνι στρώθηκε με άμμο ,με αποτέλεσμα οι οδηγοί που θέλουν να έχουν πρόσβαση στο λιμάνι να κολλάνε στην άμμο και να γίνεται χαμός και να υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος .
Οι κάτοικοι επίσης φοβούνται πως ο δρόμος θα κλείσει τελείως όταν θα.....

μπουν ξαπλώστρες και ομπρέλες.
Χθες το απόγευμα συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος για να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση ,επίσης οι κάτοικοι μας λένε πως πολλές φορές έχουν απευθυνθεί και στην Αστυνομία αλλά και στο Λιμενικό για το συμβάν .
Χθες έγινε και έκτακτο συμβούλιο στην κοινότητα Πευκοχωρίου για να παρθεί απόφαση για την τύχη του δρόμου ,στην συνέχεια έγινε και καταγγελία στον Εισαγγελέα υπηρεσία στον Πολύγυρο.
Νεώτερα θα έχουμε σήμερα,για να μάθουμε τι αποφάσεις πάρθηκαν ,και αν ο υπάρχων δρόμος εδώ και δεκαετίες που εξυπηρετεί των κόσμο είναι ιδιωτικός ή δημόσιος ,επίσης να δούμε πιος 'εδωσε την άδεια για την λειτουργία και αν έγινε ποτέ αυτοψία στον χώρο από τις αρμόδιες αρχές .



 https://www.facebook.com/www.efimeridakassandra.gr?fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια: