Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ήμερο πολιτιστ.εκδηλώσεων στο Διονυσίου

Με συγκινητική την συμμετοχή του κόσμου,πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι καθιερωμένες 4ήμερες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις "ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ" 2014  που διοργάνωσε  ο Σύλλογος μας με πολύ αγάπη και μεράκι.
Άλλη μια χρονιά ήμασταν πιστοί στο ραντεβού μας με την παράδοση. Ο προαύλιος χώρος του σχολείου μας όπως και όλο το χωριό μοσχοβόλησε από παραδοσιακούς ήχους οι οποίοι ζέσταναν την ψυχή όλων μας. Ένα τετραήμερο διάλειμμα από την καθημερινότητα άφησε όλους μας να χαρούμε το παρόν να φέρουμε στη  μνήμη μας το παρελθόν και να ονειρευόμαστε το μέλλον από μια άλλη οπτική γωνία.

Η συμμετοχή του Γιάννη Ντοντσάκη, διευθυντή της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Θεμιστοκλή Παυλή απόφοιτου της  Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και καθηγητή χορού μας τίμησε ιδιαίτερα. Δυο υπέροχοι άνθρωποι, άνθρωποι απλοί και αγαπητοί σε όλους μας. Τούς ευχόμαστε ότι καλύτερο και πάντα επιτυχίες στα επαγγελματικά τους.                   

Ευχαριστούμε θερμά τον πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Πορταριάς,
τον Σύλλογο Ποντίων Πετραλώνων "Οι Αργοναύτες",
τον Πολιτιστικό Σύλλογο Συκιάς "Τα Συκιωτάκια",
τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Μάμαντος,
τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Θεσ/νίκης "Οι Φίλοι της Παράδοσης"
τον Μορφωτικό και Περιβαλλοντικό Όμιλο "Η Αρχαία Πέλλα" και
το Σύλλογο Γυναικών Ζωγράφου "Ανταβάλ" που με την παρουσία τους έδωσαν ο καθένας τους τη δική του πινελιά στις εκδηλώσεις μας, τούς ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.  

Nα ευχαριστήσουμε τον δάσκαλο της χορωδίας μας Αναστάσιο Συσκάκη, τον μουσικό
συνοδό της χορωδίας Ιάκωβο Γιοβανάκη και όλες τις κυρίες του τμήματος, όπως και τους χοροδιδασκάλους μας Μανώλη Φουνταρλή, Γιάννη Κεχαγιά και Στέφανο Γκέντσο και τα τμήματα τους, τα οποία  καθ όλη τη χρονιά όλοι τους, από τον πιο μικρο έως τον πιο μεγάλο, εργάστηκαν  με πολύ μεράκι  για το υπέροχο αυτό αποτέλεσμα που όλοι μας απολαύσαμε.                
  
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, που αγκάλιασε την προσπάθειά μας  και μας τίμησε με την παρουσία του, γεγονός που μας δίνει χαρά, κέφι, δύναμη και κουράγιο  να συνεχίσουμε το έργο μας σε όλους τους τομείς του Πολιτισμού.

Να ευχαριστήσουμε όλους τούς ευγενικούς χορηγούς και αρωγούς που μας στήριξαν στην προσπάθεια αυτή. 

Και πως θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε όλους τους αφανείς ήρωες που με πολύ αγάπη, μεράκι, καλοσύνη, προσφορά, επιμονή, υπομονή και θέληση έδειξαν άλλη μια φορά
 την άξια του εθελοντισμού. Μέλη και φίλοι του Συλλόγου έγιναν μια γροθιά και εργάστηκαν σκληρά αψηφώντας τον καιρό την κούραση και τα ξενύχτια, με μόνη ικανοποίηση τα χαρούμενα πρόσωπα και τα καλά λόγια όλων αυτών που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Χαρά μας που σας ταξιδέψαμε, έστω για λίγο, εκτός καθημερινότητας και  μεγάλη μας τιμή  που μοιραστήκατε μαζί μας την αγάπη και τη χαρά που νοιώσαμε διοργανώνοντας το 4ήμερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων προς τιμήν του Προφήτη Ηλία πολιούχου του χωρίου μας.  




Δεν υπάρχουν σχόλια: