Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ & ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ CAMPING LA CARA ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ



Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντάει την Ρίτα Αντωνοπούλου στις 26 Ιουλίου στις 21.30 στο camping La cara στην Ακτή Κουτλουμουσίου στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Μια συνάντηση γεμάτη μουσικές και τραγούδια από έναν από τους πιο προικισμένους συνθέτες της γενιάς μας, έναν συνθέτη που το στίγμα του έχει ξεχωριστή μια βαρύτητα στη διαδρομή του ελληνικού τραγουδιού. Με συνθέσεις διαχρονικές που έχουμε όλοι κάποια στιγμή σιγοψυθιρίσει.



Από την άλλη η Ρίτα Αντωνοπούλου, η μούσα του Θάνου Μικρούτσικου, με την αισθαντική κρυστάλλινη φωνή της, δημιουργεί ένα ερμηνευτικό πρότυπο στα χνάρια των μεγάλων ερμηνευτριών του ελληνικού τραγουδιού.



Camping La cara λοιπόν, για μια ονειρεμένη βραδιά με τον Θάνο Μικρούτσικο και την Ρίτα Αντωνοπούλου και βέβαια τους υπέροχους μουσικούς που τον συνοδεύουν.





Τοποθεσία: Camping Lacara (Ακτή Κουτλουμουσίου, Σιθωνία Χαλκιδικής)

Πότε: 26 Ιουλίου 2014

Ώρα έναρξης: 21.30

Προπώληση 10 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ένα ποτήρι κρασί)

Είσοδος: 12 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ένα ποτήρι κρασί)

Πληροφορίες: 23750-91444, 2310-257218

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Ιανός (Αριστοτέλους 7)

Ιανός Mediterranean cosmos

Camping La cara

Κέντρο Διανομής Τύπου Νικήτης (Παραλία), Χαλκιδική

Όψεις Πολιτισμού, Κομνηνών 17, 3ος όροφος

Ηλεκτρικές Συσκευές, Κουτλιανός Νικόλαος, Νικήτη , Χαλκιδική

Μπουτίκ Κρεάτων Νο2, Παπαοικονόμου, Αγ. Νικόλαος, Χαλκιδική

Δεν υπάρχουν σχόλια: