Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Η περιοδεία Ιωαννίδη - Βαλιάνου στη Ν. Καλλικράτεια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη και του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Στυλιανού Βαλιάνου στη Ν. Καλλικράτεια το πρωϊ της Μ. Τρίτης .
Πρώτος σταθμός της επίσκεψης ήταν το Κ.Υ Αστικού Τύπου όπου μετά από συνάντηση που είχαν με την προϊσταμένη κ. Ρενα Οικονομιδου , από την οποία ενημερώθηκαν για τη... λειτουργία του απεφάνθησαν ότι η δομή λειτουργεί πολύ καλά και αντιμετωπίζει με επάρκεια περίπου 40.000 περιστατικά το χρόνο. Ωστόσο υπάρχουν πολλά περιθώρια για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της λειτουργίας του Κ.Υ στη λογική του ότι πρέπει να ενισχυθεί η πύλη εισόδου της Χαλκιδικής.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο και συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Πασσαλή, με τον οποίο συζήτησαν ζητήματα που αφορούν τα αυθαίρετα και την πολεοδόμηση στην περιοχή.
Εν τω μεταξύ συναντήθηκαν με εμπόρους και επιχειρηματίες της Ν.Καλλικράτειας κάνοντας μια επίσκεψη στο κέντρο και παράλληλα επισκέφθηκαν το χώρο της λαϊκής αγοράς όπου συνομίλησαν με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές . Το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης κυριάρχησε . Δέσμευση τόσο του κ Ιωαννίδη όσο και του κ. Βαλιάνου ήταν η τόνωση της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας στη Χαλκιδική.



Δεν υπάρχουν σχόλια: